2777
2789
عنوان

بچه ها میشه دعا کنید بچه دار سم

154 بازدید | 21 پست

ار ته دلتون نفری دو صلوات بفرستید برام 

لایک کنید برلی نیتتون دعا توسل میخونم

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو شوهرم تازه سره فضولی بچه ها دعوامون شد اومدم نی نی سایت اولین تاپیک شمارو دیدم

شاید قسمت بوده برام دعا کنی

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

منو شوهرم تازه سره فضولی بچه ها دعوامون شد اومدم نی نی سایت اولین تاپیک شمارو دیدم

🤣🤣🤣🤣🤣

میفهمم چی‌میگه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
سال دیگه این موقع بچت بغلته مطمعن باش

مرسی عزیرم کامنتت اشک تو چشام جمع کرد

برای نیتت توسل میخونم

بله عزیزم‌حتما...ان شااله خدا ی نی نی سالم و خوشگل به زودی بهت عطا کنه..نگران نباش بچه دار میشی ان ش ...

ممنونم ازت انشالله خدا از دهنت بشنوه

برای نیت شماهم توسل میخونم

من حسم قویه حتی حس کردم بچتم دخترهدورت بگردم من خودمم الان گریم گرفت ولی مطمعن باش🤍

انشالله قربونت برم ممنون

🤣🤣🤣🤣🤣میفهمم چی‌میگه

بخدا دهنمونو سرویس کردن..شوهرم داشت نماز میخوند یکیش رفت رو گردنش با اون وزن هی اویزون شوهرم بود حین نماز خوندن بعد شلوار شوهرم از پاش دراومد تو نماز خوندن..منم واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم فقط میخندیدم اونم دادوبیداد کرد سرمنو بچه ها..خخخخخ

بخدا دهنمونو سرویس کردن..شوهرم داشت نماز میخوند یکیش رفت رو گردنش با اون وزن هی اویزون شوهرم بود حین ...

واااای منم خندم گرفت از تصورش🤣🤣

انشالله خدا حفظشون کنه براتون

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف فرمودند :

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.

برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فَرَج و نجات شما است.

📚کمال‌الدین، ج ٢، ص ٤٨٥

شما برای ظهور و سلامتی حضرت دعا کنید دعای حضرت بدرقه راهتون میشه

اللهم عجل لولیک الفرج

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)