2777
2789
عنوان

انگار یکی اومده تو خونه مون😖😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 69 پست
اگه جذابه که خیلی خوبه دخترم

آره گذاشتم لینک‌اس تو تاپیک م خواستی ببین

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره میکنی 😐😐در خونمون خوب بسته نمیشه محله هم که پر معتاده از جن که نمیترسم میترسم معتادی چیزی او ...

پس من بیام درخونتونو ببندم خوب پاشو مادرتو صدا کن دخترم براچی مسخرت کنم الان نگرانت شدم پاشو پاشو بروبه مامانت بگو نکنه معتادی دزدی اومده بابا جن از ادمیزاد دلسوزتره این ادمیزاده که فاسد وقاتل ودزده صدرحمت به جن پاشو مادرتوصدا کنبعد بما بگو چی شد نگرانمون کردی 

آی خدااا پیش پسرم خوابیدم تا خوابش ببره چطوربرم اتاق خودمون حالا🥴

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

چیزی نیس بیخی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شاید جن خوردش😟

شاید بعدشم میاد سراغ منو شما😰😂

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.