2777
2789
عنوان

سقط هفته نهم میشه بیاید😭

889 بازدید | 17 پست

سلام  مامانا 

من هفته هشتم رفتم سونو گفتن قلبش تشکیل نشده گفتن برو دکتربهت قرص بده سقط کنی 

چون همراه بیمارم (مادرم) تو بیمارستان نتونستم برم فعلا 

الان سه روزه لکه بینی زیاد دارم اما قهوه ای 

فقط یبار خونریزی قرمز بود 

بنظرتون چه اتفاقی داره میوفته؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتراز دوهفته نباید بگذره بعضی دکترها هم میدن و از داروخونه میگیری برا سقط میتونی از عطاری هم دارو بگیری این هم مثلا پریودی رحم وقتی هورمونی توش نباشه پس میزنه سقط میکنه ولی میگم اگه بیشتراز دوهفته بمونه مشکل پیش میاد

امیدوارم امشب تمام شه

بایدکلی راه بری الکی نیست جون آدم درمیره اگه پونه یاگل گاوزبون داری دم کن روزی۶تالیوان بخوررحم روزودترپاک میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

رفتم کلی پله بالا پایین کردم آب زرشک خوردم اونجوری ک‌ تو نی نی سایت خوندم کلی دارو باید خورد بعدش کل ...

من این روزها رو گذروندم خیلی سخته خدا واقعا کمکت کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من این روزها رو گذروندم خیلی سخته خدا واقعا کمکت کنه

من این روز هار و دیدم. جنینم تو 6 هفته و 4 روز موند و هیچ وقت قلبش تشکیل نشد . 

امیدت به خدا باشه و سعی کن دکترت رو راضی کنی با قرص و شیاف سقط کنی و به کورتاژ کشیده نشی . 

ایشالا زود زود دوباره باردار میشی