2777
2789
عنوان

فقط اومدم بگم

182 بازدید | 24 پست

خستم خیلی خسته 

از اونا که با خواب خوب نمیشه با بیداری درد میشه با زندگی بدتر میشه و با مردن تموم میشه 💔

کاش خوب میشد 🥲

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایایکی روپسرنوح کنییکی رابه نان شب جیگرخونیکی رادادهی تاج تخت کلاهیکی رانشانی ب روزسیاهزندگی همینه ...

چه قشنگ‌گفتی💔🥲

عزیزم🫂

میگذره بالاخره

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

کودکی ک میداندگریه های مادرشدستهای پینه بسته پدرشگرسنگینش ازبی پولیس چگونه درمدرسه بنویسیدعلم بهتراز ...

دلم خواب میخاد ولی نه این خوابای معمولی اینکه ۱ سال بخوابم شاید روانم آروم شه

دلم خواب میخاد ولی نه این خوابای معمولی اینکه ۱ سال بخوابم شاید روانم آروم شه

منم دلم میخادخدازیرتمام این روزاک زیرفشارم بنویس ۱۰سال بعد🫂منم خستم اجی شدم مث قیمه جانیوفتاده هرچیم یه طرف روحم جسمم تنم ذهنم هوشم هواسم😔😔

ان شا الله مشکلاتت حل بشهلطفا شمام دعا کن منو.دلتنگیش داره خفم میکنه

تنها کاری که میتونی برای خودت کنی 

اینکه احساساتت رو ساکت کنی وگرنه زندگیتو داغون میکنه 

یه آدم بی احساس بهتر از یه آدم افسردس 

من که نتونستم شاید تو بتونی

تنها کاری که میتونی برای خودت کنی اینکه احساساتت رو ساکت کنی وگرنه زندگیتو داغون میکنه یه آدم بی احس ...

دیگه الان 32 سالم شده.دیره واسه تغییر.احساسم خیلی جاها بهم ضربه زده.ولی نشد خودمو عوض کنم

پسر خوبیم

منم دلم میخادخدازیرتمام این روزاک زیرفشارم بنویس ۱۰سال بعد🫂منم خستم اجی شدم مث قیمه جانیوفتاده هرچی ...

مخصوصا اگر دانش آموزم باشی که بدتر درد خودت یکطرف مدرسه هم یکطرف 🤕