2777
2789
عنوان

رفتار زشت با یک پزشک

118 بازدید | 6 پست

من به شخصه کم از این موارد توی بیمارستان و مخصوصا اورژانس ندیدم ولی این یکی از بدتریناشون بود... 

یه بچه 11 ماهه بخاطر تنگی ساب گلوت اورده بودن بخش ENT، و بعد از جراحی متاسفانه اکسپایر شد و فوت کرد، مادرظ خیلی راحت شد کل بخشو بهم ریخته بود و به هرکی که میدید فحش میداد، بدترین صحنه اش اونجایی بود که یهو حمله کرد به خانم دکتر متخصص و ایشونو هول داد روز زمین و هرچی از دهنش دراومد گفت و ایشونو تهدید کرد و هی میگفت تو بچه منو کشتی، حراست هم که خداروشکر فقط بلد دست به سینه بشینن و نگاه کنن، اخه بنظر شما این رفتار درسته با کسی که تموم تلاششو کرده برای نجات اون نوزاد؟؟! بله کاملا درسته خیلی سخته ولی هرچقدر هم ادم ناراحت باشه دلیل نمیشه بخواد با یه پزشک همچین رفتاری بکنه، شما تا حالا چنین مواردی دیدین؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خدا رو شکر که فقط هلشون داده 

تو این مملکت از کتک زدن دکتر داروساز با قمه فقط چون بدون نسخه دارو نداده بگیر تا قتل پزشک متخصص با گلوله داریم

امیدوارم خانم دکتری که گفتید حتما شکایت کنن

باز خدا رو شکر که فقط هلشون داده تو این مملکت از کتک زدن دکتر داروساز با قمه فقط چون بدون نسخه دارو ...

یکم درک کنید بنده خدا فشار عصبی روش بوده اون لحظه حالش دست خودش نبوده کارش خیلی بد بود درسته منن بهش حق نمیدم ولی واقعا حس بدیه 

زندگی کوتاهه 

یکم درک کنید بنده خدا فشار عصبی روش بوده اون لحظه حالش دست خودش نبوده کارش خیلی بد بود درسته منن بهش ...

حالا اگه اینطور که شما میگید باشه که خودش بعدا عذر خواهی می کنه و ختم به خیر میشه

ولی اوضاع خیلی بد شده با قمه و کلت میفتن به جون کادر درمان تو چند ماه اخیر سه تا وکیل با تفنگ کشته شدن اگه کسی کاری نکنه عادی میشه و دیگه هیچکس امنیت نداره