2777
2789
عنوان

دیگ تمومه از نظر من طلاق یا زندکی

220 بازدید | 24 پست

طبق تاپیک قبل ک با اینکه ناراحت بودم امتحانم داشتم شام پختم صداش زدم  سر شام همسرم نه تشکر کرد نه حتی ی لیوان آب آورد سریع هم رفت ی  اتاق دیگ سر گوشیش جدا هم خوابیدبم امشبم تا اومد سریع لقمه برداشت تنهایی خورد اصلا نپرسید تو شام خوردی؟؟؟و ی کلام هم حرف نزد البته کلا همیشه تو سکوت و گوشی! منم لحافشو پرت کردم ک تا ابد جدا باشه

من حاضرم مشاور برم اون نه

حاضرم حرف بزنم خب بشه اما  اون نه مثل دیوار ی کلمه حرف نمیزنه

خونوادش هم رو اعصابمم هستن کلا خیلی تفاوت داریم زیادددددددد خیلیییییی دلایل محکم‌تر برا طلاق هم دارم مثلا بیخیاله و خونسرده کارهای خونه مثل تعمیر وسایل منو پدرش میرسه

خیلی درونگراست

عصبیه ب شدت

ب شدت دهن بین و تحت تاثیر مادرش

سیگار می‌کشید بدون رضایت من و یواشکی

خوبیهاش: اینه ک هر چی بخوام واس خونه میخره یا لباس اما خب پول تو جیبی زیاد نمیده

بیشتر از من احساسات بروز میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم طلاق مناسب باشه برای شما 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دوست دختر داره مگه بچه ست مرد گنده زن توجه می خواد چیزای دیگه می خواد

گوشیش همیشه چک میکنم هیچ ندیدم قبلا مجردی داشت زیاد اما اگر داشته باشه راحت تر طلاق میگیرم من ک دوسش ندارم ب درک

خیلی ناشکری ...

چرا؟ من باهمسرم تفاهم ندارم اصلا اصلا من یه قدم بزرگ برداشتم ک هر کسی ارزوشه اما همسرم اصلا حمایتم نکرد مهم ترین روز زندگیمو تنها بودم 

اصلا غیرت نداره کلا تو خودشه بیخیال خونسرد

همیشه تو خودشه و اصلا حرف نمیزنه اون موقع ک باید حرف بزنه اما با بقیه خیلی حرف میزنه

عصبیه

یبار عهدشو شکست و رفت سمت خط قرمزم

دهن بین مادرشه

باز بگم؟

گلم عصبی بودن یا شدن ک نشان بر درونگرا و برنگرا بودن نیستافسردگی نداره؟

نمی‌دونم بخدا اوایل اینجور نبود البته مشاور گفت طبیعی نیس چون قبلا هم همش گریه میکرد  اما با من خوب بود الانها همش داد میزنه با کسی دردددل نمیکنه یا آرومه یا یهو عصبی میشه میرنه سیم آخر و بنظرم افسردگی داره نمی‌دونم من ساعتها باهاش حرف زدم حرف نمیزنه بفهمم چشه