2777
2789
عنوان

دوران عقد

258 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من عقدم

شوهرم انقدر خوش زبونه و خوش اخلاقه ولی تو عمل ی چیز دیگس خیلی آزارم میده با کردارش ...با خانوادشم مشکل دارم ....خیلی از چشمم افتاده .نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔 خیلی به جدایی فک میکنم ولی جرات و جسارتشو ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار می‌کنه مگه اذیتش چی ها هست به نظرت می‌تونه عوضش کنه کمکش کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مگه چیکارمیکنه

یکیا دوتا نیست که .اگه تونستی تاپینگای قبلیمو بخون .الان جدیدش اینکه میخواد خونشو عوض کنه و خونه جدیدا بزنه  به اسم باباش .کلی دلیل چرتا ورت میاره ولی من مطمنم چون خونه تو مهریه منه میخواد این کارا کنه ...دلم خیلی شکسته 

چکار می‌کنه مگه اذیتش چی ها هست به نظرت می‌تونه عوضش کنه کمکش کنی

یکیا دوتا نیست که .اگه تونستی تاپینگای قبلیمو بخون .الان جدیدش اینکه میخواد خونشو عوض کنه و خونه جدیدا بزنه  به اسم باباش .کلی دلیل چرتا ورت میاره ولی من مطمنم چون خونه تو مهریه منه میخواد این کارا کنه ...دلم خیلی شکسته 

ببین اگر نه شوهر خودت خوبه و نه خانواده اش

با مشورت یه مشاور درست حسابی

نه دختر خاله پسر خاله ها

مشاور درست درمون

تصمیم به جدایی میتونی بگیری

اما اگر شوهرت همه چی تمومه

فقط با خانوادهه نمیسازی

بازم تصمیم با خودته میتونی جدا شی خب سخته

ولی بخوای با سیاست یاد گرفتن و... میتونی بسازی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یکیا دوتا نیست که .اگه تونستی تاپینگای قبلیمو بخون .الان جدیدش اینکه میخواد خونشو عوض کنه و خونه جدی ...

واا اگه مال خودت چجوری نمیتونه باهاش حرف بزن اگه به نام او باشه اول آخر قانونی به شما میرسه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین اگر نه شوهر خودت خوبه و نه خانواده اشبا مشورت یه مشاور درست حسابینه دختر خاله پسر خاله هامشاور ...

والا اوایل فک میکردم همه آتیشا از گور خانوادش بلند میشه ولی بعدا فهمیدم خودشم شبیه خانوادشه .حالا نوبت گرفتم ایشالا برم ببینم چی میشه ...بدتر از همه میدونی چیه اینکه خیلی از چشم افتاده 

واا اگه مال خودت چجوری نمیتونه باهاش حرف بزن اگه به نام او باشه اول آخر قانونی به شما میرسه

نه فقط تو قبالمه .ولی به نامم نزده ... اگه برم اقدام کنم یعنی مهریمو اجرا بزنم دادگاه به نام میزنه ....

نه فقط تو قبالمه .ولی به نامم نزده ... اگه برم اقدام کنم یعنی مهریمو اجرا بزنم دادگاه به نام میزنه . ...

اره فکر کنم حیف شوهرم نیس بپرسم ولی ببین بری دادگاه هست این عریضه نویس ها بپرس بگو ی وکیل خوب می‌خوام اونجا نشستن راهنماییت میکنن 

اره فکر کنم حیف شوهرم نیس بپرسم ولی ببین بری دادگاه هست این عریضه نویس ها بپرس بگو ی وکیل خوب می‌خوا ...

حالا اصلا مهم نیست این .چون اخرین مرحله از هم پاشیدن زندگیمونه ...‌

حالا اصلا مهم نیست این .چون اخرین مرحله از هم پاشیدن زندگیمونه ...‌

ای بابا خوندم تاپیک هاتو وابسته بودنش بد خیلی چیزهای دیگه 

مهم اینکه من با این ادم چیکار کنم نه تغییر میکنه نه میره ...

😮‍💨😮‍💨چندسال پیش همچین آدم به پست ام خورد عقد کردم بعد یکسال دیوونه شدم ازش بالاخره جدا شدم