2777
2789
عنوان

کم پشتی ابرو و مژه

110 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من ابروهام و مژه هام کم پشتن دیگه خسته شدم کسی هست ی راهکار بده مثلا خودتون تو خونه چی زدید ابرو و مژتون بلند شده اگه میدونید بگید لطفا🙏🙏🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن بادام بهترین راه حله

شما آقایی؟

خودتون استفاده کردید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

ببخشید من اقا هستم  سوع تفاهم نشه .اره واقعا نتیجه گرفتم ضرر نداره 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

شما آقایی؟خودتون استفاده کردید؟

اره چون گیاهیه وپر پشت میکنه میتونید از عطاری تهیه کنید شبا قبل خاب یکم چرب کنید 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

اره چون گیاهیه وپر پشت میکنه میتونید از عطاری تهیه کنید شبا قبل خاب یکم چرب کنید

بادام تلخ؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بادام تلخ دیگه؟؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

ممنون بد به مدت چند روز یا ماه نتیجه میده؟

شما ده روز استفاده کنید نتیجه میده شما چیزی از دست نمیدید چون گیاهیه .شیمیایی نیست

بادام تلخ دیگه؟؟

دیگه هیچ ترکیبی نداره