2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

54 بازدید | 7 پست

من میتونم کل دروس یازدهم دوازدهم ترمیم بزنم واسه کنکور ۴۰۴ ؟

آخه من خرداد امسال یعنی ۴۰۳ فارق لتحصیل نشدم 

و چند تا دروس افتاده از دهم یازدهم دوازدهم دارم 

دروس دهم و یازدهم که داخلی بودن امتحان دادم امسال همین ماه قبول شدم 

موند دروس دوازدهمم که افتادم ۶ تا است اونارو بلید خرداد بدم چون نهایی ان 

ولی بهم میگن فقط همین ۶ تا درس افتاده رو میتونم امتحان بدم خرداد و همین ۶ تا فقط تاثیر داره تو کنکورم 

و بقیه درسا رو نمیتونم امتحان بدم حالا چیکار کنم 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا مدرسه بزرگسالان بهم میگه نمیتونی 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیخود 😐 

همه ی درسارو میتونی خرداد امتحان بدی برای ترمیم معدل . اصلا از مدرسع ثبتنام نمیکنی برا خرداد از سایت انجام میدی

بیخود 😐 همه ی درسارو میتونی خرداد امتحان بدی برای ترمیم معدل . اصلا از مدرسع ثبتنام نمیکنی برا خردا ...

چه سایتی ؟ تا کی وقت دارم ؟

بعد این ترمیم واسه کنکور ۴۰۴ تاثیر داره دیگه ؟

همون ۶۰ درصد؟ 

مدرسه بزرگسالان بهم گفته بود تو کنکور ۴۰۵ تاثیر داره 🤦‍♀️🤣🤣

چه سایتی ؟ تا کی وقت دارم ؟بعد این ترمیم واسه کنکور ۴۰۴ تاثیر داره دیگه ؟همون ۶۰ درصد؟ مدرسه بزرگسال ...

هنوز باز نشده ثبتنامش توی کانال رسمی بنیاد سنجش توی تلگرام عضو شو اطلاع میدن اونجا .

اره برا 404

وا 😂😂 من دوبار ترمیم کردم تا حالا سال اول باید میرقتی دبیرستان ولی از پارسال توی سایته ثبتنام

هنوز باز نشده ثبتنامش توی کانال رسمی بنیاد سنجش توی تلگرام عضو شو اطلاع میدن اونجا .اره برا 404وا 😂 ...

اخرین سوالمم بپرسم جریان این تایید سوابق تحصیلی چی بوده آخرین مهلتشم چند روز پیش بود ؟

من اونو انجام ندادم مشکلی پیش میاد ؟

اخرین سوالمم بپرسم جریان این تایید سوابق تحصیلی چی بوده آخرین مهلتشم چند روز پیش بود ؟من اونو انجام ...

انجام ندادی؟ باید تاییدش میکردی عزیزم . والا مشکل ک نمیدونم اگ مهلت دادن حتما تایید کن