2777
2789
عنوان

مزاحم های خیابونی

57 بازدید | 3 پست

امروز ماشینم خراب بود مجبور شدم پیاده برگردم از سرکار 

سر خیابون دو تا ادم مریض واقعا مریض مزاحمم شدن و شروع کردن تیکه انداختن و چرت و پرت گفتن

و شغل شریف مادرشونو به من نسبت دادن

جدا از اون که حلقه توی دستمم رو دیده بودن من با فرم اداری بودم یعنی مانتو و شلوار بلند و مقنعه!

من تا اومدم پلاکشونو بردارم در رفتن

ولی فردا صبح میرم همون منطقه دوربینا رو چک میکنم پلاکشونو پیدا میکنم

ولی بچه ها اگه همچین اتفاقی براتون افتاد و خانوادتون خیلی رو این چیزا حساسن یا دوست ندارید متوجه بشن 

پلاک اون ماشینو بردارید برید کلانتری اون منطقه شکایت کنید حتما هم بهشون بگید که نمیخوام خانوادم بفهمه

هزینه ای ازتون نمیگیرن یا اگه بگیرن خیلی ناچیزه

ولی حتما برید شکایت کنید نزارید اینا راحت هر غلطی خواستن کنن

منم فردا میرم پیگیری میکنم 

اصلا نگذرید از این ادما خواهش میکنم ازتون🙏🏻

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤

بهترین راه از همین راه قانونیه ولی اگه نخواستید

به خانوادتون بگید دهن طرفو..

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤

اونا سوختن از اینکه تو مثل زنای دور براشون نبودی شاغل بودی خاستن اذیت کنن کرم بریزن

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا سوختن از اینکه تو مثل زنای دور براشون نبودی شاغل بودی خاستن اذیت کنن کرم بریزن

واقعا لعنت بهشون

هیچوقت دوست ندارم کسیو نفرین کنم ولی از خدا میخوام داغشون توی جوونی بمونه به دل مادرشون هر کسی که اینجوری‌ بی نام‌وسه