2777
2789
عنوان

بچه هاااااا باید چ کنم

54 بازدید | 12 پست

دوستم پیام داد که اکست برات یه هدیه فرستاده میارم برات هنوز سین نزدم 

خیلی پشیمون بود نمیدونم

ظهر اصرار کرد بیا همه چیز رو مثل اول درست کنیم و فلان چ کنم الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه تاپیک قبلت خوندم موقعیت مشابهی داریم

موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم همش خودمو مقصر می‌دونم .حس میکنم من اونقدی عرضه نداشتم تو این رابطه .عرضه ی نگه داشتن نداشتم.ولی اینکه بهم گفت کاری داشتی بهم بگو...واقعا دلم براش تنگ شده نمی دونم چی کار کنم💔💔

موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم همش خودمو مقصر می‌دونم .حس میکنم من اونقدی عرضه نداشتم تو این رابطه .عر ...

نمیخوادت عزیزم به خدا درکت میکنم ولی دنبال بهانه بود اینم بهت گفت که یه راه برگشت بزاره بره دوراش رو بخوره 

موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم همش خودمو مقصر می‌دونم .حس میکنم من اونقدی عرضه نداشتم تو این رابطه .عر ...

ماهم تو رابطه بحث داشتیم خودش بحث رد به وجود می‌آورد که تو یه چیزی بگی 

رلم به من می‌گفت بحث هست ولی نمی‌گفت جداشیم که تو راحت باشی این حرف بده عزیزمم

نمیخوادت عزیزم به خدا درکت میکنم ولی دنبال بهانه بود اینم بهت گفت که یه راه برگشت بزاره بره دوراش رو ...

می دونم همه اینارو باور کنید.خدم از همه بهتر می‌دونم.من الان دلم گرفته دلم میخاس با یکی حرف بزنم یا با اون..

می دونم همه اینارو باور کنید.خدم از همه بهتر می‌دونم.من الان دلم گرفته دلم میخاس با یکی حرف بزنم یا ...

سعی کن تحمل کنی ۱۸ سالته مطمئن باش آدم درست پیدا میشه

می دونم همه اینارو باور کنید.خدم از همه بهتر می‌دونم.من الان دلم گرفته دلم میخاس با یکی حرف بزنم یا ...

عزیزم عادت کردی بهش ولی بیخیال لیاقت ندارن به خدا من این حرفا رو برای تو میزنم و میدونم کنترل دل چقدر سخته ولی اگه کنترل بشه زندگی بهشته

سعی کن تحمل کنی ۱۸ سالته مطمئن باش آدم درست پیدا میشه

عزیزم من دیگ دنبال رابطه با اون یا هیچ کسه دیگ ای نیستم.دلم میخاست فقط الان ک دلم گرفته ب عنوان ی دوست بهش پیام بدم .چون اون همیشه تو اینجور مواقع کمکم میکرد و باهام کلی حرف میزد درد و دل میکردیم.الانم دلم هوای همون موق هارو کرده(((:

عزیزم من دیگ دنبال رابطه با اون یا هیچ کسه دیگ ای نیستم.دلم میخاست فقط الان ک دلم گرفته ب عنوان ی دو ...

منظور بدی نداشتم فقط خواستم کمکت کنم چیزایی که دیدم رو بگم هر طور خودت راحتی