خانمها اگ شما ناراحت باشین همسرتون هم بره تو سکوتتتتتت ابدی و ی کلمه حرف نزنه و بشه قهر شما شام صداش میزنید؟ اگ شام خورد نه تشکر کرد نه حرف زد ن کمک کرد چی؟؟ اگ جاش جدا شد بهش میگین حق ندارد دیگ برگرده ؟! یا بهتره چیکار کرد. من امتحان کردم شام نپختم اگ تشکر نکنه ازم. اگ از دلم درنیاورد حرف نزدم جدا خوابیدم اونم جاش جدا کرد فقط! ساعتها حرف زدم باهاش اما هیچ کدوم راه حل قطعی نیست. میخام بدونم شما اهل ناز کشیدنین؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
همه یاینکارارو میکرد دیگه بیخیال شدم چون حرف حالیش نیست یکم بهترشد
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂