2777
2789

اومدم یه درسیو به یکی از دوستام که خوابگاهیه یاد بدم بعد همه دارن درس میخونن تو اتاق یکی از دخترا با صدااااای بلندددد با دوست پسرش حرف میزنه میخنده همممشش

اعصابم خورد شد واقعا تورو خدا اگر خوابگاهی هستید تو فصل امتحانات رعایت کنید بچه هاااااااا🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ریلکسید ما بودیم پرتش میگردیم بیرون از این شوخی ها موقع امتحانات نداریم خیالمون میریم پاسیون یا کتابخونه دانشگاه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
دل میده و قلوه میگیره؟ 😅😅

وای اره هر چند دقیقه یکبار اسم پسررو صدا میکنه با صداااایی بلندددددددددد

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
چقدر ریلکسید ما بودیم پرتش میگردیم بیرون از این شوخی ها موقع امتحانات نداریم خیالمون میریم پاسیون یا ...

خب من مهمانم الان 

باید یک ساعت دیگه برم خونه حدودا بهشم گفتم یبار گفت زهر مار تو مهمونی تو باید بری بیرون 

بنظر منم اشتباههولی خب اتاق مال ینفر نیست یجورایی عمومیه

خب اینا ۸نفرن 

سالن مطالعشونم پره ۷نفر دارن درس میخونن تو اتاق و اینک ایام عادی اوکی اما الان !! امتحانا!

خب من مهمانم الان باید یک ساعت دیگه برم خونه حدودا بهشم گفتم یبار گفت زهر مار تو مهمونی تو باید بری ...

چ ربطی داره بقیه اونجا اذیت نمیشن؟؟

چقدر مردم بی فرهنگن خدایا

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چطوری میتونه تو جمع باهاش راحت حرف بزنهمن اصن نمیتونممم😂🥲حق داری

هووو بیا ببین چیا میگه 

سلام. من چند تا خوابگاهی که میشناسم، قانونشون اینه که هر کسی خواست با تلفن صحبت کنه، حتی با پدر و مادرش باید بره راهرو یا جای دیگه ای و صحبت داخل اتاق ممنوعه چه برسه به چنین صحبت غیر مهمی...