2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون دسته گل طبعی منظورتونه؟بنظرتون چ رنگ لباسی بپوشیم خز نمیشه لباسمونو ست کنسم اخه قصدمون این بود ...

دسته گل بستگی به خودت داره.بنظر من چون گل عروسی مصنوعیه گل بله برون طبیعی باشه که از همدیگه تفاوت داشته باشن طبیعی قشنگتره فقط بدیش اینه که خشک میشه یادگاری نمیمونه.بازم هرجور سلیقته.

لباستو از رنگای ملایم و دخترونه انتخاب کن صورتی،یاسی،نباتی... تند و جیغ نباشن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
مثل رقص تانگو عکاس میاری؟ همون از ابشارای سرد استفاده میکنی؟

اهان کلاس رقص رفتم کلی تمرین کردم

بعد از اون حباب ها اینا هماهنگ کردیم موقع رقص باشه 

عکاسم که اره 

سه چهار روز پیش فرمالیته هامون گرفتیم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

دسته گل بستگی به خودت داره.بنظر من چون گل عروسی مصنوعیه گل بله برون طبیعی باشه که از همدیگه تفاوت دا ...

خودش قصد دسته گل قدی داشتن طرحی مد نظرتون نیس ک ایده بگیرم

آره بابا خیلی وقتهبعد میگن چرازدواج سخت شده😂بابا حالا عقد باشه ی چیزی ولی بله برون 🙁من فقط بله برو ...

من این چیزارو فقط توی مجازی دیدم خیلی ساله تو فامیل کسی عروسی نگرفته 

من همین الان بخوام ازدواج کنم اصلا سمت این چیزا نمیرم واقعا بی معنیه برام ، نمیدونم چرا 

ψ ❤️

اهان کلاس رقص رفتم کلی تمرین کردمبعد از اون حباب ها اینا هماهنگ کردیم موقع رقص باشه عکاسم که اره سه ...

تو شهر ما هر کاری میکنم کلاس رقص پیدا نمیکنم🥲

تو رقصتو از مه استفاده کنید بازم قشنگه😍

فقط حبابا تالار داره یا خودتون گرفتید؟

لوکیشن فرمالیتتون فضای باز بوده یا بسته؟ و از لباس عروس میکاپ عروس انجام دادین یا ن؟

تو شهر ما هر کاری میکنم کلاس رقص پیدا نمیکنم🥲تو رقصتو از مه استفاده کنید بازم قشنگه😍فقط حبابا تالا ...

نه بابا رفتیم قشم بعد شمال اونجا گرفتیم البته قشم هنوز مونده قراره پنجشنبه بریم بگیرم 

نه لباس عروس یه بار گرفتم بفیه لباس جدا یه لباسم با آرایشم انقد قشنگ شده که نکوو مشکیه لباسم یعنی خیلی دوست دارم 

عه چرا پیدا نمیشه 

اره اتفاقا اونم گفتیم

نه با تالار بود 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

نه بابا رفتیم قشم بعد شمال اونجا گرفتیم البته قشم هنوز مونده قراره پنجشنبه بریم بگیرم نه لباس عروس ی ...

متوجه نشدم عزیزم چیو از شمال گرفتید؟

خودت ارایش کردی یا آرایشگاه رفتی؟

شهرمون کوچیکه فک نکنم کلاسو داشته باشه🥲