2777
2789
عنوان

مردودی پیش دانشگاهی بییاد کمک

185 بازدید | 16 پست

سلام به همگی، اينو کسی ميدونه اگه ترم اول پبش همشو مردود بشي دوباره بايد امتحان بدی يا اینکه مثل سالای قبلش اشکال نداره، آخه من چهار شنبه این هفته امتحانام شروع میشه اصلا هیچ کدوماشو نخوندم با پارتی بازی مدیر قبول کرد درسارو تو خونه بخونم واسه امتحانا بییام حالا هم که امتحانام رسید منه تنبل هيچي نخوندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم اول امتحان دوباره نداره 

ولی خب کارت خیلی سخت میشه واسه ترم دوم

چون ترم اول و ترم دوم جمع میشه تقسیم ۲ میشه

وقتی تقسیم شد حداقل باید ۱۰ بیاری

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
مطمئنی،،؟؟؟ چکارکنم يه امید بدین دارم استرس میگیرم

اره دیگه 

ببین اگه این ترم مثلا ریاضی رو بگیری ۵

واسه امتحان خرداد حتما باید ریاضی رو بگیری ۱۵ 

وگرنه میفتی

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
چکارکنم اينو ميدوني که اگه کلش مردود بشي، باید دوباره امتحان داد یا اینکه اشکالی نداره 

عزيزم به نظرم بشيني درستو بخوني بهتر از اينه كه هي دنبال حواب سوالت باشي...

درستو بخون.يه زن موفق باش.موفقم نشدي يه زن با اراده باش.با اراده نشدي يه زن مستقل باش.مستقل نشدي يه زن اگاه باش.

آخه ميدونی چيه دانشگاه شوهرم اجازه نميده برم بعد من ذوقم واسه درس خوندن خوابید

تو بخون بيش دانشگاهيتو.مدركتو بگير .از اينده كه خبر نداري خداروچه ديدي شايد چند سال بعد جور شد بري داتشگاه هي بايد اونموقع دنبال پيش دانشگاهي باشي.

الان تموم كن راحت بشي.