2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
اخه خواهر شوهر من کلا ادم خوبی نیست ینی اگه دست خودش بود تا الان صد بار زندگیمو بعم میزد

شاید چون نسبت بهش حس خوبی نداری انقد بدبینی. چرا  و چگونه میخواد اون خانم رو به همسرت نزدیک کنه😐 مگه رابطه شما و همسرت مشکلی داره که نگران شی

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
شاید چون نسبت بهش حس خوبی نداری انقد بدبینی. چرا  و چگونه میخواد اون خانم رو به همسرت نزدیک کنه ...

ن ولی زندگی برادر شوهرمو خراب کرد خواهرشوهرم دوباره براش زن گرفت البته برادر شوهر منم خیلی ادم ساده بود ک زوذ تسلیم شد

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرتون حسمو با شوهرم در میون بذارم یا اگه تا الان چیزی تو ذهنش نبوده تو ذهنش نقش می بتده

اصلا نگو که اشتباه عوضش حالت خوب باشه خوش باشید باهم کلی کیف کنید مطمئن باش خواهر شوهرت نمیاد بگه دختر خواهرشوهرم دربیا بر داداشم بگیرمت اینو مطمئن باش

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
تورو خدا دیدتونو نسبت به خانم های مطلقه عوض کنید .هر خانمی که طلاق میگیره معنیش این نیس که فرداش بیو ...

نظرت کاملا درسته منم منظورم این نبود فقط گفتم حساس شدم چکار کنم گلم

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
ن ولی زندگی برادر شوهرمو خراب کرد خواهرشوهرم دوباره براش زن گرفت البته برادر شوهر منم خیلی ادم ساده ...

زندگیشو خراب کرد؟ یعنی باعث شد طلاق بگیره؟

یا چون براش همسر دوم گرفت شما فک میکنی مقصره اصلی ایشونه

نظرت کاملا درسته منم منظورم این نبود فقط گفتم حساس شدم چکار کنم گلم

خواهر گلم بی خیال چرا زندگی رو واسه خودت بد میکنی .به اینده خودتو همسرت فکر کن به زندگیت به هر چیزی که حالتو خوب میکنه .ولی خوب یه درصد هم دیدی حست درست خواهرشوهرتو بزن له کن 😐😐😊😊

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
خواهر گلم بی خیال چرا زندگی رو واسه خودت بد میکنی .به اینده خودتو همسرت فکر کن به زندگیت به هر چیزی ...

😅😂😂😂 وای جمله آخرت خیلی باحال بود

ولی شوهرم اصلا اهل این حرف ها نیست خیلیم همدیگه رو دوس داریم فقط ی حس زنونه

تمرکزتو بذار رو زندگیت و همسرت . با این افکار منفی و غیر منطقی فقط خودتو خسته میکنی .رابطه شما خوب باشه احدی نمیتونه به حریمتون وارد شه و بهش ضربه بزنه