2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چاقی....کمک

2065 بازدید | 15 پست

سه ماه و نیمه زایمان کردم شکمم برام مونده اصلا تو نرفته تو رو خدا بگین چی کار کنم خیلی ناراحتم شوهرم شب یلدا جلوی همه بهم گفت چاقی خیلی بهم برخورد حالا چجوری شکممو آب کنم رژیمی سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون روز باهاش سرسنگینم خیلی ناراحت شدم خودش که میدونه بچه شیر میدم و تازه زایمان کردم خیلی بی انص ...

ورزش کن قند و شکر و نوشابه و هله هوله رو حذف کن نتیجه میگیری

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤

آب کردن شکم یه طرف.ولی بنظرم باید در مورد اینکه چطور با همسرت رابطه برقرار کنی هم اطلاعاتتو ببری بالا.  چون مردا بعد زایمان یخورده تغییر میکنن مگر اینکه خانم بدونه چطور پیشگیری کنه.  من از مشاورای یه برنامه مشاوره تلفنی به اسم تلیار استفاده کردم خیلی خوبن.  کلی روانشناس داره.  از بازارم میتونی دانلودش کنی.

کاری کن شوهرت شکمش گنده بشه هی تو جمع بهش بگو شکم گنده  مگه حامله ای؟؟؟ یا بگو وای وای اقامون حامله شده 

اگه کچله بگو کچل کچل کلاچه یا هی بهش بگو کچل اگه ده سال ازت بزرگتره هی بهش بگو پیر شدی 😠😠😠😠😠😠😠😠😠

فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بتونه از ته دل خوشحالم کنه