2777
2789
عنوان

وان حموم نوزاد پنج میلیون😐

214 بازدید | 29 پست

خانوما شما گرفتین خیلی واحبه؟؟از این معمولیا ک خیلی جا میگیره من همینجوریم خونه ام یه خوابه جا ندارم😫این تاشو ها هم دیروز از سیسمونیا پرسیدم همش چهار و نیم پنج تومن بود اخه چخبره چیزیم نیس حداقل بدونی هروز داره استفاده میشه دلت نسوزه🥲

بخدا خسیس نیستما ولی قیمتش مثلا با تخت کنار مادر یکیه ادم دلش نمیاد

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

کلاتا۲سال روتوبغل میگیرن میشورن بعدشم وان نیازنداره میشینه روصندلی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره از این ساده پلاستیکا بخر وقتیم دیگه بکارت نمیاد بده به یکی یا بفروش

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

ابدا استفاده ندارن والا بچه رو میزاشتم توی تشت.موقع بغل کردنش هم اول یک پارچه پهن میکردم روی بدنم که بچه لیز نخوره یه وقت.به جای اون توری که دارن‌ پارچه میزاشتم.

فورا هم بچه بزرگ میشه و اصلا اون توری نوزادی لازم نیست.تشتش هم که خب یه وان پلاستیکی معمولیه.

نهایتا یه وان کوچولو از این ارزونهایی که پلاستیک فروشی ها دارن بگیر‌.

شما خریدی گلم؟بچه رو واقعا میشورن توش حالا یا همینجوری میخرن ک خریده باشن؟😂

والا میخواستم بخرم خیلی دنبالش بودم اما لحظه آخر پولشو دادم گوشواره خریدم برای بچه ام یه وان معمولی هم ۳۰۰ تومن خریدم الان تو اون میشورم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا هیچ کاربرد خاصی نداری. تا شش هفت ماهگی ک همینجوری میگیری زیر اب  و میشوریش... بعد اونم چون میتونه بشینه میذاریش رو صندلی و یه دقه زیر اب میشوری‌... نهایتا ی دونه تشت پلاستیکی بخر دویست تومنم نیس

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
کلاتا۲سال روتوبغل میگیرن میشورن بعدشم وان نیازنداره میشینه روصندلی

بنظرت یه لگن و کاسه پلاستیکی کوچیک بخرم از همین پلاستیک فروشیا برا بچه ک مثلا حالا تو لگن خودمون نشوریمش بهتر نیس؟

چخبره از این ساده پلاستیکا بخر وقتیم دیگه بکارت نمیاد بده به یکی یا بفروش

همون بخدا منم موندم پنج میلیون دیگ انگار شده پنج هزارتومن پول نیس

والا استفاده نداره جاریم خرید بچه توش نمیرفت تا دوسالگی رو دستش باید میشستش الانم ک دیگه ب کار نمیاد اونموقع ها یادمه بچه با اون وان وسط خونه بازی میکرد 😂😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ابدا استفاده ندارن والا بچه رو میزاشتم توی تشت.موقع بغل کردنش هم اول یک پارچه پهن میکردم روی بدنم که ...

اره دقیقا میخواسم بگم از پلاستیک فروشی یه لگن کوچیک بخرم براش بهتره 

وان که نیازه نوزاد رو نمیشه بدون جا شست ،ولی یه معمولی بخر

یدونه لگن کوچیک میخرم مختص خودش این فانتزیا ک خیلی بزرگ و جا گیرن این تاشو هام ک خیلی گرونن