2777
2789
عنوان

ما تهرانیا هم بالاخره برف دیدیم❄️☃️🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 60 پست

ما دیروز یه شهری بودیم کلا رفتیم مسافرت که برف ببینیم 

برف نیومد امروز که رسیدیم شهر خودمون اونجا برف اومد 🥲😐

تا حالا تو عمرم برف ندیدم از آسمون بیاد 😐😅🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منو امروز بردن اردو. نگرانشم...البته سینما رفتن ولی درکل هوا مناسب اردو نبود

الان خواهرم گفت بچه ایشونم بردن

کلاس اولی

من نمی دونم توی این اوضاع هر روز تدریس مجازی چرا قدر روزای حضوری رو نمی دونن تو این سرما بچه اش قندیل بست اومد خونه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خدارو شکر

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ما دیروز یه شهری بودیم کلا رفتیم مسافرت که برف ببینیم برف نیومد امروز که رسیدیم شهر خودمون اونجا برف ...

😂😂😂بازم خداروشکر بی نصیب نموندین

شهرتون کجاس؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان خواهرم گفت بچه ایشونم بردنکلاس اولیمن نمی دونم توی این اوضاع هر روز تدریس مجازی چرا قدر روزای ح ...

دقیقا، دو سه ماه اول سال که نه آلودگی هوا زیاده نه سرما و مریضی... نمیبرن. همینکه همه چی به هم مبریره، یاد هردو میفتن. 

دقیقا، دو سه ماه اول سال که نه آلودگی هوا زیاده نه سرما و مریضی... نمیبرن. همینکه همه چی به هم مبریر ...

اردو

😂😂😂بازم خداروشکر بی نصیب نموندینشهرتون کجاس؟

بی نصیب موندیم 

تا ما اون شهر رو ترک کردیم اونجا برف اومد🤣😐

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ما جنوبی برف ندیدیم هوام آفتابیه

اصلا جنوب برف میاد؟؟؟ من همیشه فک میکنم اونجا انقدر گرمه، هیچوقت برف نمیاد

پس شرق تهران داره میباره میگم ما که نه بارون دیدیم نه برففقط هواشناسی که میگه برف و بارون در راهه و ...

منم اگه میدونستم امروز هوا اینجوریه حتما حبوبات خیس میکردم آش بپزم. حالا عصری یه کم سوپ میپزم😁