2777
2789
عنوان

اين دو نفر بهم ميان

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون رشته ژنتیک رشته خوبیه ارزششو‌ داره؟

نميدونم فقط ميدونم دختره دكتري ژنتيك پزشكي داره و تو به پژوهشگاه ژنتيك و ناباروري كار ميكنه فكر كنم يكي از سهام گذاراشم هست و هنوز مدرك دكتراشو نگرفته بعدش انگار ميخواد دانشگاه تدريس كنه 

بنظرت پسره بالاتر نيس؟؟؟ شانسايه بهتري براي ازدواج نداره؟

زياد أخلاقي رو نميدونم بنظرت پسره بالاتر نيس؟

پسره که بالاتر هست موقعیت اجتماعیش

ولی در کل به عنوان زن و مرد هردو مساوی ان الان

چونکه تو حالت عادی و بیشتر مواقع ، مرد موقعیت اجتماعیش بالاتر از زنه

مثلا اکثر متاهل ها زنه شغل خاصی نداره خانه داره ولی مرده شاغل هست

ولی این دو نفر هردو موقیعیت اجتماعیشون عالیه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پسره داداشمه🥲

ای جانم

ان شالله خدا هرچی صلاحشونه قسمت بکنه

مهم اخلاقیات و علاقشون هست

برادرت چندسالشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ای جانمان شالله خدا هرچی صلاحشونه قسمت بکنهمهم اخلاقیات و علاقشون هستبرادرت چندسالشه

مرسي عزيزم ❤️😍

٣٦ سالشه 

خودش خيلي اين خانوم رو دوست داره متاسفانه مادرم ميگه حتما بايد همسرت هم دندون پزشك باشه يكم دلگيره ازش 

از نظر من دختره خودش سطحش بالاس كلينيك زيبايي تازه تاسيس كرده دكتراشم چند وقت ديگه ميگيره 

مرسي عزيزم ❤️😍٣٦ سالشه خودش خيلي اين خانوم رو دوست داره متاسفانه مادرم ميگه حتما بايد همسرت هم دندو ...

ایشالله عاشقای واقعی بهم برسن

چقدر ماشالله دلسوز برادرتی

بنظرم سطح اجتمعیشون کاملا مناسبه

برای یه دختر خانم هنچین تحصیلات و موقعیتی خیلی کمیاب و عالی هست

چونکه کمتر دختری همچین جایگاهی داره

حالا کو دختر دندونپزشک

بنظرم اگه شرایط خوبه الگی گیر ندید

عزیزم داداشت چه سالی کنکور داده؟ رتبش چند بوده؟ منم هدفم دندونه🤦‍♀️😅حقوقش خوبه؟

ایشالله عاشقای واقعی بهم برسنچقدر ماشالله دلسوز برادرتیبنظرم سطح اجتمعیشون کاملا مناسبهبرای یه دختر ...

فكر ميكنم حدود سال ٨٤ اينا بود من كوچيك بودم اون موقع 

درامدش تازه يك ساله كه خيلي خوب شده ماشالله 

ولي خب بيچاره ١٠ سال نه درامدي داشت فقط درس ميخوند سخت زندگي كرد الان لايق بهترين هاست 

شما هم ايشالله بپرسيد به هدفتون چند سالتونع؟

فكر ميكنم حدود سال ٨٤ اينا بود من كوچيك بودم اون موقع درامدش تازه يك ساله كه خيلي خوب شده ماشالله ول ...

اووو

اون موقع منم بچه بودم🤣🤦‍♀️

خداروشکر ایشالله هرکی تلاش میکنه برسه به هدفش

نزدیک بیستم دقیق نمیگم

بنظرم برای برادرت خیلی فرصت خوبیه اصلا تعلل نکنید، سعی کنید مامانت و راضی کنی

اسی عکس دختره یا داداشت و داری بزاری

کنجکاو شدم🤣🤦‍♀️

فكر ميكنم حدود سال ٨٤ اينا بود من كوچيك بودم اون موقع درامدش تازه يك ساله كه خيلي خوب شده ماشالله ول ...

مرسی مهربون