2777
2789
عنوان

هایپ واقعا انرژی زاست

74 بازدید | 6 پست

بنظرتون این هایپ های سبز رنگ واقعا انرژی زان؟؟ از رنگاش سردرنمیارو میشه بگین فرقشون چیه؟؟ من خودم یه مدت معتاد شده بودم به قهوه صد روبوستا، ولی دیگه الان روم تاثژری نداره بدتر باعث میشه خوابم ببره، بنظرتون هایپ میتونه باعث رفع خستگی و خوابالودگی بشه؟؟ 

یک زمانی 

ردبول خوب بود با بیگ بر

خارجی بودن اصل بودن خوب بود

اینای الان همه شکرن و فقط اضافه وزن و جوش میارن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رد بول اصل الان پیدا میشه؟؟ قیمتشو میدونین؟؟

الانو نميدونم اون زمان يادمه ٥٥-٦٠ميخريدم 

يك هفته از سر درد و بيحالي مردم بعد اينكه قطع كردم تازه من دوماه ميخوردم همش اما روزي دوتا و ١٢ساعت به بالا سر پا بودم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚