2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده بیاین توروخدا

31 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

من دیروز قبل غروب آفتاب خواب دیدم داخل کمد رخت‌خوابا توی اتاق خودم دو تا گربه هستن یکی سیاه یکی سفید (سفید انگاری یک بچه هم داشت) اینا فقط بهم دیگه نگاه میکردن و تو حالت تهاجمی بودن انگاری منتظر بودن اون یکی یک کاری کنه تا بهم حمله کنن

همیمجوری تو اتاق بودم یک آقایی رو دیدم ک چهره معربونیم داشت بهش گفتم آقا من چند وقت خونمون نبودم تازه رسیدم این دوتا گربه چرا اینجان گفت نمیدونم دخترم نزدیکشون نشد اما دستشو دراز کرد از گوش گربه سیاه یک برگه‌ای رو در آورد گف ببین دخترم دعا نوشتن برات برگه رو باز کرد برام خوند گف دخترم اسم مامانتم نمیدونستن چون   اینجا اسم مامانتم ننوشتن بعدم من دیگه اون آقا رو ندیدم

رفتم پیش مامانم گفتم اینجوری شده گفت تخم مرغ بشکن تخم مرغ رو بردار همینجوری تو مسیر رات بزن بشکنه من تخم مرغ برمیداشتم میفهمیدم خامه ولی وقتی میزدم به زمین پخته بود انگار آبپز شده تا چند بار همینطوری شد

حالا دیشب خوابیدم امروز بیدار شدم تمام قسمتای شونم و گردنم درد میکنه رون پامم کبود شد

کسی میتونه تعبیر کنه؟>

لابه لای رختخواباتونو بگرد توش برات دعا گذاشتن برای باطل سحر هم ایه ۳۳ سوره الرحمن و ۷۰ بار به اب بخون هم بخور هم به همه جای خونه اتون اسپری کن صدای اذان هم بذار با صدای بلند تو خونه اتون پخش بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه کسی اصلا خونه ما نمیاد

شاید از قبل بوده حالا ضرر نداره بگردی دم عیده یه خونه تکونی هم میکنی برادرم یه خونه خریده بود میگفت موقع بازسازی خونه هر جا رو خراب کردیم دعا پیدا کردیم میگفت بعدا هم هر جای خونه رو میگشتیم دعا پیدا میکردیم انقدر هم زندگیشون بهم ریخته بود مدام دعوا و گرفتاری داشتن حتی هم خودش هم زنش دست به خود کشی زدن از هم جدا شدن بهش گفتیم از خونه اسباب کشی کن احتمالا پاکسازی نمیشه اون خونه رفتن و دوباره ازدواج کردن و موقعیت مالیشون هم عالی شد