2777
2789

تورو خدا حمایتم کنید با یک آنلاین شاپ دارم همکاری میکنم کانال زدم تویی ایتا ولی فالورام کمه لطفا حمایتم کنید تا پیشرفت کنم ممنون میشم 

توروخدا اگه میتونید به دوستا وآشناهاتونم بفریستن تا منو دنبال کنن 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

چرا نمیتونم لینک کانالمو بزارم 😭

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

زن گرفته خرجشم نمیخواد بده 

خواهر خدا صبرت بده 

کار آنلاینت چیه؟

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از بقالی بگیری؟ وظیفشه

بگو منم دیگ غذا درست نمیکنم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

زن گرفته خرجشم نمیخواد بده خواهر خدا صبرت بده کار آنلاینت چیه؟

خرج میده با سرکوفت 

آنلاین شاب فروش لوازم آرایشی 

اکس اکسوری 

پس از بقالی بگیری؟ وظیفشهبگو منم دیگ غذا درست نمیکنم

مگه گوش میده 😮‍💨

خرج میده با سرکوفت آنلاین شاب فروش لوازم آرایشی اکس اکسوری

من خودم اکسسوری هم میفروشم هم میسازم اینستام امضامه مشتری داشتی پورسانتت بهت میدم 

کانال ایتا بهم بده رو پیج اینستام استوریش میکنم 

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

زن گرفته خرجشم نمیخواد بده خواهر خدا صبرت بده کار آنلاینت چیه؟

چجوری لینک کانالمو بزارم اینجا 

چجوری لینک کانالمو بزارم اینجا

یا اسم کانالت بفرست یا بدون /:http بفرست

[QUOTE=368793701]یا اسم کانالت بفرست یا بدون 

اینه لینکش 

Kamanddh

لینکش اینه 

یا اسم کانالت بفرست یا بدون /:http بفرست

Kamanddh

لینکم اینه ربیکا بزنید 

اسم آنلاین شاپتون چیه

KAmanda

لینکم اینه ربیکا بزنید