2777
2789
عنوان

از سونو قلب تا انتی چند بار رفتید

220 بازدید | 29 پست

چند بار دیگه سونو رفتید یا تو این فاصله اصلا نرفتید؟  من 5هفته و 2روز رفتم صدای قلب شنیدم البته طبق سونو 6هفته بودم دیگه نرفتم فردا نوبت دکتر دارم دوس دارم باز سونو قلب بنویسه شما چند بار رفتید تو این فاصله؟  دکتر سونو گفت 6هفته دیگه یعنی 12هفته بیا ولی طاقت ندارم 

خودتی😊

دیگه وقتی شنیدی چرا میخوای دوباره بری عزیزم 

اون قلبش کوچولویه اون اشعه سونو باعث گرم شدن قلب بچه میشه و براش زیاد خوب نیست منکه دیگه تا ان تی نرفتم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه وقتی شنیدی چرا میخوای دوباره بری عزیزم اون قلبش کوچولویه اون اشعه سونو باعث گرم شدن قلب بچه میش ...

خوبی قشنگم سونوگرافی رفتی؟ همه چی خوب بود؟ کاربریم درست شد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه وقتی شنیدی چرا میخوای دوباره بری عزیزم اون قلبش کوچولویه اون اشعه سونو باعث گرم شدن قلب بچه میش ...

نه من اصلا اینکه میگن باعث گرم شدن میشه قبول ندارم از نظر علمی درست نیس واقعا. کلا ادم عجولیم 🤕

خودتی😊

کلا دوران بارداری ۵ تا سونوگرافی داره 

صدای قلب 

ان تی 

آنومالی 

هفته ۲۶تا۲۸ بررسی 

هفته ۳۲_۳۴ برای وزن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوبی قشنگم سونوگرافی رفتی؟ همه چی خوب بود؟ کاربریم درست شد

قربونت قشنگم خودت خوبی

اره رفتم خداروشکر خوب بود خیلی استرس داشتم چیزیش شده باشه اما هنوز حس نمیکنم تکوناشو دیگه همون ریزایی هم که حس‌میکردم 

خداروشکر عزیزم ❤️😘

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه من اصلا اینکه میگن باعث گرم شدن میشه قبول ندارم از نظر علمی درست نیس واقعا. کلا ادم عجولیم 🤕

نه گرم که نمیشه چون امواج فراصوت هست ولی استرس خوب نیست 

نرفتم دیگه

میگن سونو زیاد ضرر داره برا جنین. نرو

نیازی هم نیست بری. 

تازه من بارداری دومم 3ماه آخر پامو نذاشتم پیش دکتر چون بد باهام برخورد کرده بود به خاطر واکسن کرونا. بنده خدا چقدر شوهرم التماس کرد. ولی مرغم یه پا داشت😅

قربونت قشنگم خودت خوبیاره رفتم خداروشکر خوب بود خیلی استرس داشتم چیزیش شده باشه اما هنوز حس نمیکنم ت ...

ممنونم جانم 

الهی شکر که همه چی خوبه مراقب خودت و گل قشنگت باش❤️