2777
2789
عنوان

مادران شاغل چند فرزندی

288 بازدید | 17 پست

چکار کردین که تونستین بهتر و راحت تر تعداد زیادی بچه داشته باشین. تحصیلات و شغل مورد علاقتونو ادامه بدید. 

دوست دارم ۵_۶فرزند داشته باشم. امکاناتش را هم خدا را شکر دارم. فقط نمیخواهم شغلم را رها کنم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه زیاد دوسدارم شاغل نیستم ولی برای جواب سوالتون بنظرم کمک خانواده همسر و اطرافیان و یا گرفتن ی پرستار مطمئن همزمان با برنامه ریزی دقیق برای وقتتون کمک کننده است

من خودم تجربه ‌ش رو ندارم عزیزم ولی هرچی بلاگر داخلی یا خارجی دیدم که بالای ۴ تا بچه داشتن شغلشون همون مادریه. یا نهایت کاری که نیاز نباشه از خونه بیرون رفت . این تعداد بچه مسئولیت زیادی داره . سن های مختلف و نیاز های مختلف.

بستگی به شغل هم داره. شغل شما چیه

خب شاید طرف به کارش علاقه داره و کلی واسش زحمت کشیده

ببین الان اینجا میگن پرستار بگیر اما پرستار خیلی زیاد هزینه میگیره اونم برا چند تا بچه که شغل کارمندی کفاف نمی‌ده هزینه پرستار و .

ایشون یا باید قید چند فرزندی و بزنه یا قید شغلشو .

البته مهد هم میتونه بذاره ولی همه میگن از دوسالگی به بعد 

سلام 🌷

به نظرت چه مزایایی داره تک فرزندی که دوسش داری ؟

مزایایش اینه بهتر میتونم بهش رسیدگی کنم امکانات بیشتر دراختیارش بزارم خودمم راحترم  وبه خودم زندگیم میرسم تمام وقتم بچه بچه پر نمیکته یه دونه دلشتم با زندگی من و بچه وپدرشم با کیفیت باشه

یا پرستار بچه بگیر

یا خدمتکار نظافتی.

اگر امکاناتش رو داری هر دو

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من خودم تجربه ‌ش رو ندارم عزیزم ولی هرچی بلاگر داخلی یا خارجی دیدم که بالای ۴ تا بچه داشتن شغلشون هم ...

میدونی عزیزم. شغل های زیادی را تجربه کردم و آموزش های مختلفی دیدم و تقریبا تو هر زمینه ای سررشته دارم. چیزی که اذیتم میکنه تو خونه موندنه   واقعا افسرده میشم. اصلا طاقت ندارم.. 

ببین الان اینجا میگن پرستار بگیر اما پرستار خیلی زیاد هزینه میگیره اونم برا چند تا بچه که شغل کارمند ...

بله دقیقا. خانواده خودم و همسرم امکان کمک آنچنانی ندارند. چون خودشون چند وقتی یکبار درگیر درمان و جراحی و.... هستند. بنده خداها در سن میانسالی هستند. 

مهد واقعا جای خوبی برای تربیت و پرورش نیست. دلسوز نیستند و با بچه فقط جلوی پدر مادر خوش رفتاری میکنند. 

پرستار هم هزینش مهم نیست فقط اینکه متدین و با اخلاق و اهل نماز و متعهد باشه. به نظرتون پیدا میشه؟