2777
2789

خانما میشه لطفاً کمک کنید من تم خونه ام ژوییه یعنی رنگ‌مبل هام و فرشم ژوییه بوفه ام سفیده بنظرتون آینه کنسول و میز وسط و عسلی و والان پرده رو چه رنگی بگیرم پرده ام هم سفیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طوسی

عزیزم میز عسلی رو سعی کن هم شکل پایه های مبلت و هم رنگ پایه های مبل بگیری

میز تلویزیون هم من خودم طوسی دارم خیلی قشنگه و از لحاظ تمیز موندن طوسی خیلی خوبه

چون سفید و کرم لک میگیره دائم باید دستمال به دست باشی

پرده هم اگه بتونی دو رنگ بگیری طوسی و یه ترکیبی ک خودت با طوسی دوست داری بگیر

مثلا برای من طوسی و یاسی خیلی خونم خوشگل نشون میده

یاسیش خیلی ملیحِ

یا اگه نمیتونی دو تا رنگ مختلف بگیری یه مدلی بگیر که خودش دو رنگ باشه تو بازار زیاد هست مدل های ابر و بادی دو رنگ طوسی طلایی، طوسی سفید اینا زیادن 

عزیزم میز عسلی رو سعی کن هم شکل پایه های مبلت و هم رنگ پایه های مبل بگیریمیز تلویزیون هم من خودم طوس ...

آخه همه چیم تو خونه اونوقت تن طوسی روشن و تیره میشه خونه بی روح نمیشه ؟ همه رنگ های سرد میشن

آخه همه چیم تو خونه اونوقت تن طوسی روشن و تیره میشه خونه بی روح نمیشه ؟ همه رنگ های سرد میشن

سر همین میگم پرده رو ترکیبی بگیر

کوسن های مبل رو هم رنگی کن از بی روحی در میاد

ببین الان من یه توضیح راجع ب دکور خونه خودم میدم که اصلا بی روح نیست

من سرویس چوبم یعنی میز تی وی و کنسول و جاکفشی طوسیه میدونی چجوری کنسول رو از بی روحی در آوردم که رنگ طوسی تو ذوق نزنه؟ روش شمعدون هایی گذاشتم که پایه هاش طلایی و شامپاین هست رنگ طلایی کنار طوسی خیلی قشنگ میشه. یه نوار آینه ای نازک طلایی هم خود سرویس چوبم داره، فرشم زمینش طوسی ولی ترکیب رنگ سفید و کرم و طلایی داخلشه،

مبل هام طوسی و بنفشه این بنفشی ک اومده توی مبل کلا فضای خونه رو از بی روحی درآورده ولی از اون بنفش زشت ها نیستا، حالا رنگشو برات اگه تونستم میفرستم ببینی

بعد پرده هام هم طوسی و بنفشه 

کنار این طوسی ها، طلایی و بنفش هیچ بی روحی و سردی ای رو نشون نمیده