2777
2789

توی این سایت دیدم خیلی ها دکتر آصف جاه رو معرفی کردن که حدود ۱۰۰ میلیون هزینه میشه و سخت و دیر هم وقت میده، بجز ایشون دکتر دیگه ای در این حد نیست که زودتر وقت بده با هزینه مناسب تر؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا کسانیکه میومکتومی انجام دادن یا باید انجام بدن اطلاعاتشونو در میون بذارن

سلام من فیبروم بزرگ شش سانتی اینترمورال خلف رحم نزدیک سرویکس داشتم..دوست نداشتم میومکتومی کنم که مثل سزارین شکمم قاچ بخوره..یکم بیشتر هزینه کردم لاپاراسکوپی کردم ..راضیم..بیهوشی کامل بودم..شش ساعت طول کشید تا ب هوش کامل شدم..کلا آدم مقاوم و قوی هستم درد خاصی بعد عمل حس نکردم و اصلا دراز نکشیدم..در حد دو سه روز..چون بچه کوچک داشتم..چهار سال پیش عمل کردم تا الان مشکلی نداشتم از بابتش..فقط چون رحم دست‌خورده میشه دیگه باردار بشی سزارین میشی ..من ترجیحم لاپارا هست ک دو بار شکم باز نشه یکی میومکتومی یکی سزارین..آخه احتمال چسبندگی داره طبق تحقیقاتم

من میوم های زیادی دارم الانم باردارم نمیدونم چی بشه خیلی نگرانم

اگه دکتر سونو و زنان گفتن مشکلی نیس نگران نباش.فقط همیشه ازشون بپرس برا جنین اثر فشاری ندارن...بزرگ شدن یا ن..هر بار ک میری سونو حتما بپرس..بگو دفع یا جذب میشن