2777
2789

که هم مقوی باشه

هم راحت و سریع آماده بشه

😑

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

فرنی

سریع آماده نمیشه ک

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط فرنی میخوره.  برنج ایراینو اسیاب میکنم بعد دو پیمانشو میریزم تو ظرف روش اب میریزم میزارم بپزه غلیظ شه. میشه با شیرم درست کنی. بعدش دوتا خرما له میکنم میریزم توش ویک پیمانه مخلوط پودر گردو و بادام.. گاهی شیره انگور میزنم گاهی باکره درست میکنم گاهی با روغن حیوانی.. طعمش خوبه و فقط همینو میخوره 

فرنی ک دوسوته امادس 

من تو فرنیش پودر حریره بادام میریختم 

یه روز موز پوره شده میریختم 

نیمرو هم زده میپختم خالی میدادم میخورد 

بعضی روزا عدسی و سوپ از روز قبل میموند 

برای صبحانه همونو داغ میکردم میخورد 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

فرنی ،حریره بادوم ،اینا که تو قوطی شیر خشکه اسمش یادم رفت بیسکوییت مادر

سرلاک

کاچیتخم مرغ آب پز یا نیمرو با کرهپوره سیب زمینی و هویجسرلاک خودم درست میکردم با بیسکوییت و خرما و مو ...

شما سرلاک خونگی چجوری درست میکنید؟

خرما رو خشک میکنید؟

شما سرلاک خونگی چجوری درست میکنید؟خرما رو خشک میکنید؟

بیسکوییت و آب جوشیده‌ ولرم یاشیر ولرم(از بعد یکسالگی شیر پاستوریزه میریزم) رو مخلوط میکنم

موز له میکنم بهش اضافه میکنم پودر گردو و پسته میریزم 

گاهی وقتا موزو حذف میکنم دوسه تا خرما رو کمی با اب گرم میشورم و پوسته و هسته شو میگیرم و یکم له میکنم و به ترکیب بیسکوییت اضافه میکنم 

گاهی وقتا پودر بادام و گردو و پسته رو آسیاب میکردم با چند تا دونه خرما و کمی کره تفت میدادم خنک که میشد توپک درست میکردم میذاشتم تو یخچال هر وقت میخواستم سرلاک درست کنم یکیشو استفاده میکردم