2777
2789
عنوان

چجوری بچه درس خون بار بیارم

257 بازدید | 27 پست

الان با خودم فکر کردم چیکار از دستم بر میاد تا بچه هامو مستقل بار بیارم درس خون ....

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنارشون نشین  و هی نگو درس بخوونن 

تو مشق نوشتن کمکشون نکن 

مخصوصا کلاس اولی هستند

مشقش رو ننوشت حتما به معلمش زنگ بزن بگو برخورد کنه 

تا از همون اول از معلم حرف شنوی داشته باشه و تکالیفش رو انجام بده

❤❤❤

خب تو کارای خونه از بچه هاتون کمک بخواین، بستگی به سنشون داره.

اگر کوچیکن، بگین این نان ها رو بذار تو سفره، این تخم مرغ پخته رو پوست بکن برام و ....

برای درس خون بودن هم لازمه بچه ها تو خونه ای بار بیان نه عادت به بیرون موندن داشته باشن مثل بازی با بچه های دیگه، یکی باشه ازشون بپرسه خب درس امروزت رو چی یاد گرفتی ، چکار کردی. مطابق سن فرزند براش خرید انجام بشه، مثلا بچه هفت ساله دستش گوشی آخرین مدل نباشه. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

مقایسه اش نکن .خودت درس بخون و کتاب بخون تا بچه ات از تو یاد بگیره .تشویق و تنبیه ات به اندازه و به جا باشه .تو محیط های خوب ببرش ک بقیه در حال تلاش و کوشش هستن 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

پدر و مادر یه بچه رو درس خون بار میارن اینو یادت باشه که پدر و مادر شخصیت بچه رو میسازن

من خودم درس میخوندم باهوش بودم ومادربیسوادداشتم وپدر روانی معتاد بعدشم مادرمومعتادکرد خودم درس خون بودم.الانم دخترم کلاس چهارمه وقتی نخواد بخونه یا برعکس من نمیتونم کاری کنم اینویادت باشه 

من و داداشم خییلی درس خون بودیم،مامان بابام خییلی تشویقمون میکردن به درس خوندن،همش این نبود که بشین پای درست درکنارش همه چی بود صرفا تنها درس،درس نبود انا از دبیرستان خودمون طوری بودیم که همه چی مون رو کنار گذاشتیم فققط درس بود از تفریحات و مهمونی و هممه جی مون گذشتیم البته با عشق و علاقه بود نه زور،الان داداشم پزشک داروسازه منم دانشجو دندانپزشکی