2777
2789

اولین سفرم با قطار بود ۱۰روزش بود خونه پدرم رفتم خیلی کوچولو بود همش خواب بود تا رسیدم

اما بار بعدش بعد چله اش بود تو راه سرما خورد تا چن روز

۶ماهگیشم با ماشین رفتیم مشهد کمکی نداشتم واقعاااااااا عذاب کشیدم 

من چون راه دورم زیاد مسافرت بردمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی دقیقا 4ماهش بود... خیلی سخته م بود با شوهرم بودم ولی خب دخترم رفلاکسی بود همش جیغ و گریه شوهرمم سرش تو گوشی...تو برگشت اخرش یه جیغی تو فرودگاه سر شوهرم زدم انقد فشار عصبی روم بود وای ابروم رفت خیلی بد بود 

سفر با بچه کوچیک واقعا عذابه هیچی نمیفهمی از سفر

بهمن ماه عروسی برادر شوهرمه باید بریم شهرستان بچمم تا اونموقه دو ماهشم کامل نشده نمیدونم تو سرما بردن بچه کوچیک چجوریه ولی نگرانم دور از مامانم تنها تو شلوغی اگه سرمابخوره و برگردم مامانم میکشتم نمیشه هم نرم 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

تاپیک میزنید بمونیداگه سوالی داشتین  زود سوالتون بپرسین ... نه که برین باز 5دقیقه 10دقیه بعد بیاین ما که نمیتونیم تو تامیک شما منتظر بمونیم تا برگردین.... سرمون شلوغه تاپیک های دیگه هم به وجود ما نیاز دارن...والا

تاپیک میزنید بمونیداگه سوالی داشتین  زود سوالتون بپرسین ... نه که برین باز 5دقیقه 10دقیه بعد بی ...

ببخشيد عزيزم

كوچولومو داشتم ميخوابوندم.سوال كه نيس.

دوست داشتم بدونم چطوريه سفر.شايد تجربه ها به درد خيلي هاي ديگه هم بخوره.