2777
2789

صبحتون بخیر 

دوستان من ۱۰ ساله ازدواج کردم و ی بچه ۶ ساله دارم حدودا ۱ ساله با مادر شوهرم و پدر شوهرم همسایه هستیم ینی واحد روبرو ماس خونشون خودشون ی ویلایی دارن و مشارکت میسازن واسه همین متاسفاااااانه اومد واحد روبرو مارو اجاره کرد تا خونشون ساخته بشه خودش و هر دوشون سنشون بالاس

مادر شوهرم ازیناس که فقط گلایه و ناله میکنه وقتی میبینت و توقع داره ۲۴ ساعت ک هیچ ۴۸ ساعته دست ب خدمتش باشی و هر روووز یه کاری واسه انجام دادن داره با اینکه خودش و شوهرش مریضن اما هفته ای دوبار باید بره مهمونی یا مهمون واسش بیاد حدودا ۴ ماه قبل مادر شوهرم ، پدر شوهرم ک الزایمر داره رو کتک میزنه و از روی صندلی میز غذاخوری میفته و لگنش میکشنه و بار مسئولیت شوهرم بیشتر میشه سر خودخواهی مادرش

دلیل این کارش هم این بود که دو شب قبلش شوهرم باهاش دعوا کرد که چرا یسره درحال امار گرفتن از خونخ مایی و در خونت همیشه بازه رفت و امد و خرید کردنای ما رو میپایی و سوال پیچ میکنی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه بگم براتون بشدن حسوووووود و ادم پر توقعی هست

پارسال هی وز وزه میکرد به من که تو الی و بلی و پولای پسرمو فقط خرج میکنی و از صبح تا شب اون توله سگ(بچه ی خودش) کار میکنه تو خرج میکنی منم گفتم خیلی فشار روته من خرج میکنم چون از اول همینطوری بوده زندگیم بیخود لقمه گنده تر از دهنت برداشتی میخواست نیای خواستگاری من بعد انقدر عوضی تشریف داره این زن که برگشت گفت من نمیخواستم تورو بگیرم مسخواستم دختر داییتو بگیرم زنگ زدم شماره خونه اونا رو بگیرم از خالت تورو معرفی کرد

وای مادرشوهر منم اینقدر به پدر شوهرم گیر میده اینقدر سرش داد میزنم 

یه بار بهش گفتم تو چرا اینقدر بهش گیر میدی می‌گفت شما جوونی شو ندیدید چقد اذیتم کرده هرکاری میکنم  تلافی اوناست

اینو که گفت من خیلی حرصی شدم پاشدم در خونه رو باز کردم گفتم پاشو گمشو هیکل نجستو از خونه من گمشو زنیکه نفهم بیشعور

گفت چرا ناراحت میشی مگه غیر اینه ادم صدجا میره خواستگاری مگه خودت فقط همین ی خواستگار داشتی گفتم نه همین یکی رو نداشتم ولی انقدر هم بیشعور نیستم جلو شوهرم و خانواده اش بشینم بگم من فلانی و فلانی خواستگارم بودن