2777
2789

خدای بزرگو مهربونم بابته همه ی چیز بینهایت شکرت😍

ممنون که هستی و برایمان خدایی میکنی😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

الهی بینهایت شکر

یه روز دیگم میتونم زندگی کنم

نفس بکشم

دنیا و قشنگیاش رو ببینم

الهی بینهایت شکر

میتونم برا پسرم لقمه برارم 

خدایاااااا مممنونم ازت 

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

خدا یا شکرت که پدر مادرم زنده اند و من کنارشون هستم

خدایا شکرت دخترم کنارم خوابیده 

خدایا شکرت دیشب همه خانواده ام کنارم بودن خوب و خوش و خندان

خدایا بابت هر چیزی که به ما عطا کردی و ما متوجه اون نبودیم شکرت 

خدایا شکرت به خاطر هر آنچه که ما نداریم و به داشتنش پا فشاری میکنیم ولی هیچ درکی از صلاح و مصلحت و خیری که در نبود اون آروز داریم هست نداریم 

خدا یا شکرت که هستی و خدایی میکنی 

خدا جونم عاشقتم ،عشق واقعی خود خود خودتی😘🥰❤🧡💛💚💙💜🤎🤍

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دفتر شکرگزاری بخر با حاله

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman