tutfarangiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 58 عنوان برنج پخته شده چن روز تو یخچال سالم میمونه 361 بازدید | 18 پست بچهاااااا برنج پخته بودم تقریبا شیش روز پیش گذاشتمش یخچال امشب گشنم بود حوصله نداشتم از دوباره برنج بزارم همونو گرم کردم خوردم😐😐 قیافشم عادی بود بوشم همینطور مسموم نشم😰😥 1403/10/29 | 02:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیپسوفیلاا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 731 برنج تا زمانی که تو یخچاله هیچی نمیشه دخترِ ایران خاتون.. آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^ تورک قیزیام🙌🐺
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9233 ۳-۵ روز وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2543 شنیدم یک هفته شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 3783 خالەی من برنج رو فریز میکنەاولا میگفتم برمزە میشە خراب میشە یەبارخونەش بودم از برنج فریز شدە گرم کرد خوردیم(رودربایستی نداریم باهم)بعد غذا گفت برنج فریز شدە بود،گفتم اصلا متوجهش هم نشدمواقعا هم همینطور بوداگە میدونی زیادە و حیفە دور بندازی،فریزش کن دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
tutfarangiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 58 یه هفته برنجو نگه داشتین😐چرا این هفته کلن خونه خواهرام پلاس بودم وقت نکردم بخورم اونو😂
tutfarangiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 58 اگه تا الان خوبی پس روت اثر نداشته در ظاهر دیگه آخه تازه نیم ساعته خوردم
tutfarangiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 58 خالەی من برنج رو فریز میکنەاولا میگفتم برمزە میشە خراب میشە یەبارخونەش بودم از برنج فریز شدە گرم کر ... فریز نکرده بودم ت یخچال بود شیش روز
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 3783 فریز نکرده بودم ت یخچال بود شیش روز واسە از این بە بعد روگفتم عشقم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
tutfarangiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 58 واسە از این بە بعد روگفتم عشقم آها مرسی عزیزم