2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر من برای کوچولوم که عید ب دنیا میاد دوهفته پیش خریدم نزدیک عید گرون تر میشه بعد عید هم صد در صد گرون تر میشه فوقش صدتومن دویست تومن پایین میاد بیشتر از این که ارزون نمیشه 

طلا خیلی زور بزنه نهایتا تا پنج و صد ریزش می‌کنه 

انتظار کاهش قیمت آنچنانی رو نداشته باشید 

این ریزشم به این دلیله که بازار به مذاکرات ایران و آمریکا خوشبینه.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
آها انشاالله زود بگیرید ما برامون ریختن بانک ملت چارماه پیش ثبت نام کردیم

من ۷ ماهه عقدم یعنی هنوز ۷ ماه کامل نشده

اما سه ماه اول کافی‌نت دار ، ما رو گول زد هی امروز فردا میکنه ثبت نامتون میکنم یا سایت بسته اس يا توی نوبت هستین تا ثبت نامتون کنم خلاصه بعد سه ماه با دعوا پرونده رو ازش گرفتیم دادیم به یه کافی نت دیگه 

هر چند خودم ، من و شوهرمو ثبت نام کردم منتهی شانس بد ما خیلی طول کشید الان نزدیک ۴ ماه شوهرم اسمش رفته تو لیست ولی بازم ده نفر جلوشن 

تو خواب ببینیم ارزون بشه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞