2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا حدودی

خوب یا شب قبل خواب یا صبح بعد بیدار شدن .البته شب انجام دادی بعدش دیگه بخوابی.شب سروصدا نباشه مثلا نصف شب 

دراز کشیدی میخای بخوابی چشاتو میبندی چند دفعه نفس عمیق میکشی بعد اونی ک میخای رو تصور میکنی کاملا چهرشو .وقتی بهش نزدیک میشی ی لبخند بزن اجزای صورتشو تصور کن اندامش..بعد بهش بگو مثلا بهم زنگ بزن .بگو میدونم دوسم داری بهم پیام بده .ده دیقه تکرار کن فقط حرفای منفی نگو دربارش .هی تکرار کن بهم زنگ بزن .بعد ده دیقه لبخند بزن کم کم ازش دور شو چند بار نفس عمیق بکش چشاتو باز کن دیگه بخواب

خوب یا شب قبل خواب یا صبح بعد بیدار شدن .البته شب انجام دادی بعدش دیگه بخوابی.شب سروصدا نباشه مثلا ن ...

برا من ۹ ماه بود کات کرده بودیم  انجام دادم بعد ۴ روز پیام داد

فقط بعد اینکه انجام دادی ‌فرداش منتطر نتیجه نمون کلا بیخیال باش اصلا فکر نکن رها کن 

ممنوم عزیزم حتما انجام میدم فقط برام دعا کن 🙏

حتما عزیزم انشالله ک به زودی خبر میشه .صد درصد جواب میده فقط وقتی چشاتو بستی تمرکزت بهش باشه.به چیزی فکر نکن فک کن جلوته داری بهش میگی