2777
2789

مثلا بخوام با دختری آشنا بشم میخوام ببینم خوده واقعیش چجوریه نه اینکه از من خوشش بیاد الکی جوری رفتار کنه که من دوس داشته باشم چون توی آشنایی اولیه خیلی دیدم دختر میپرسه نظر پسرو راجب خیلی چیزا بعد همونجوری که پسره دوس داره رفتار میکنه ولی خودش در واقعیت اصلا یه جور دیگس دختر اگه نظرمو راجب یه رفتاری یا خط قرمز هامو بپرسه بهش نگم یا بگم همینجوری که هستی خوشم میاد تا ببینم خوده واقعیش چجوریع؟یا چجوری میشه اصن سوال کرد که وادار کرد طرف مقابل همینجوری که هست رو نشون بده 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خود واقعیمو وقتی نشون میدم ک رودبایستیم با طرف از بین بره

خوب شما مثلا از پسری خوشت بیاد بعد ببینی از مثلا یکی از رفتارهاتون خوشش نمیاد اصلا بازم اونکارو انجام میدی ؟ 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

اولا شما پسرها طرفو از صد فرسخ اونطرف تر انداز برانداز می‌کنین!!!

ببین یه دختر رو حتی خودش هم نمیتونم درست و حسابی بشناسه و برعکسش هم کاملا صادقه

شما ظاهر طرفو میبینی اما دسترسی به افکار و باطن غیر ممکنه 

اولا شما پسرها طرفو از صد فرسخ اونطرف تر انداز برانداز می‌کنین!!!ببین یه دختر رو حتی خودش هم نمیتونم ...

ظاهر کار ندارم اخلاق و رفتار واقعیو کار اینا چیزای مشخصیه ولی خوب خیلیا رو دیدیم از قصد جوری رفتار میکنن که طرف مقابل خوشش بیاد 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

ظاهر کار ندارم اخلاق و رفتار واقعیو کار اینا چیزای مشخصیه ولی خوب خیلیا رو دیدیم از قصد جوری رفتار م ...

خوب آفرین خودت جواب خودتو دادی 

نقش بازی کردن آسونه اما درست رفتار کردن مهمه!! ببین مثلا اولین قرار دعوتش کن واسه غذا!!!

اگه بخواد کلاس بزاره میگه فلان جا مثلا فلان رستوران 

اما اگه خودش باشه میگه ساندویچی دم بازار 

خوب آفرین خودت جواب خودتو دادی نقش بازی کردن آسونه اما درست رفتار کردن مهمه!! ببین مثلا اولین قرار د ...

کلاس گذاشتن اینجوری مهم نیس برام زیاد چیزای اصلی تر برام مهمه رفتارش مثلا با بقیه پسرا چجوریه دوست عادیه یا اکس رابطه داشته یا نه هنوز به فکر گذشتشه ذهنیتش چجوریه سالمه یا آسیب دیدس از درون چیزای اساسی تر برام مهمه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫