مثلا بخوام با دختری آشنا بشم میخوام ببینم خوده واقعیش چجوریه نه اینکه از من خوشش بیاد الکی جوری رفتار کنه که من دوس داشته باشم چون توی آشنایی اولیه خیلی دیدم دختر میپرسه نظر پسرو راجب خیلی چیزا بعد همونجوری که پسره دوس داره رفتار میکنه ولی خودش در واقعیت اصلا یه جور دیگس دختر اگه نظرمو راجب یه رفتاری یا خط قرمز هامو بپرسه بهش نگم یا بگم همینجوری که هستی خوشم میاد تا ببینم خوده واقعیش چجوریع؟یا چجوری میشه اصن سوال کرد که وادار کرد طرف مقابل همینجوری که هست رو نشون بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب آفرین خودت جواب خودتو دادی نقش بازی کردن آسونه اما درست رفتار کردن مهمه!! ببین مثلا اولین قرار د ...
کلاس گذاشتن اینجوری مهم نیس برام زیاد چیزای اصلی تر برام مهمه رفتارش مثلا با بقیه پسرا چجوریه دوست عادیه یا اکس رابطه داشته یا نه هنوز به فکر گذشتشه ذهنیتش چجوریه سالمه یا آسیب دیدس از درون چیزای اساسی تر برام مهمه