2777
2789
عنوان

دوستان اگر از من بدی دیدید من رو ببخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 59 پست
۲۰ مجرد پشت کنکوری

.

ببینید اگه شما میخواید حالتون خوب بشه و حس خوبی داشته باشید :👇

✅ باید معامله گر خوبی باشید،.

اول اینکه باید ببینید ازدواج و زندگی خوب میخواید یا پرسه زدن در مجازی و عمر سوزوندن؟ این یک معامله است اگه زندگی خوب میخواید یادبگیرید معامله گر خوبی هم بشید، یک دختر یا پسر مجرد برای اینکه بتونه درس بخونه بایدطبعش رو کنترل کنه از غذاهایی طبع گرم مثل خرما و موز و ... پرهیز کنه، ورزش کنه، و فکرش رو مشغول کنه تا فکرش هرجایی نره ، از جمع های دوستانه که صحبت های ناسالم هست پرهیز کنه، چرتکه ۴ سال لیسانس در دانشگاه دولتی یا در داشنگاه پیام نور و آزاد،شوخی نیست اگه میخواید مسیر موفقیت خپدتون از سمت تحصیلات باشه این راه شماست که باید برید، قرار نیست مجعزه ای این راه رو تبدیل کنه به ۲ سال، این یک طرف معامله است، طرف بعدی موفقیته، کسی که معامله گره اینطوری به ازدواج و زندگی خوب میرسه ، یعنی باید یکسری چیز هارو پرهیز کنید تا به چیز های بهتری دست پیدا کنید.

شما نیاز به ازدواج دارید این در تایپک هاتون کاملا مشخصه .

کنکور فقط یک مسیر از ده ها مسیر موفقیت هست، مثل یادگیری یک حرفه و کسب و کار، اما وقتی کلا توی هیچ مسیری نباشید هیچ وقت نیاز ازدواجتون رو نمیتونید تامین کنید، مسیر شما هرچی باشه قطعا حضور در نینی سایت نیست. شما الان از مسیر خارج شدید، آیابا این جمله موافق هستید که آدم وقتی از مسیر درست خارج بشه به مقصد نمیرسه؟ مقصد شماهم ازدواج و زندگی خوبه دیگه مگه نه؟ شرایط روحیتون هم به اقتضای شرایط سنی و استرس کنکور و مجرد بودنتونه، سبب میشه وقتی که وارد فضاهایی بشید که خانم هست، روتون تاثیر منفی بزاره. یعنی یک حس کاذبی بهتون دست میده و هی تمایل پیدا میکنید تکرارش کنید، نه شما این حس در اغلب مجرد ها هست، علت اینکه یکسری چیزا هم گناهه و خداوندبرامون حدو حدودی گذاشته دقیقا همین چیزاست چون این احساسات کاذب زندگیمون رو جهنم میکنه .شما در منطق این رو نمیخواید، یا حتی شاید بگید نه اینطوریام نیست اما خصوصیات مردانه این رو ثابت میکنه، که میتونید با یک نشونه بفهمید راست میگم یا دروغ....  شما نمیتونید یک ماه  از نینی سایت دور بشید. شما نمیتونید یک ماه از جاها و چیزهایی که این احساسات کاذب رو میدن دور بشید،  این نشونشه.

حالا دوباره یاد حرف اولم بیوفتید، اگه موفقیت میخواید باید معامله گر خوبی باشید.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
.ببینید اگه شما میخواید حالتون خوب بشه و حس خوبی داشته باشید :👇 ✅ باید معامله گر خوبی باشید،. اول ا ...

خوب ازدواج خانوم نتیجش خیانت هست

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما عمیقأ نیاز به تراپی دارید 

میگن یه روح مریض زودتر از یه میکروب آدمو میکشه 

انسان بدون آب و غذا چند روز دووم میاره ولی بدون روح سالم دووم نمیاره پس پیش یه آدم خبره برید و ذهنتونو آروم کنید 

با یه جا نشستن چیزی درست نمیشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه شهامتشو داری به کسایی که ازارشون دادی این حرفو بزنتو نی نی سایت کی تو رو میشناسه!

منو آزار دادن آزار ندیدم

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

یعنی الان یا من به همسرم خیانت کردم یا اون به من 😳😳😳😳

نه یک خانوم گفت همه رفیقام شوهراشون خیانت کردن.         یکی دیگه هم می گفت یک سر بزنی به سالن های زیبایی آمار خیانت دستت میاد