2777
2789
عنوان

مادر بودن

101 بازدید | 17 پست

مامانا بیاید هرکی از زیبایی های مادرشدن و قشنگی های بچه ش  و لحظه های شیرین مادر بودن بگه تا انرژی و قوتی بشه برای لحظه ها و وقتای سخت و پرفشاری که هممون در کنار شیرینی هاش تجربه میکنیم😊

بچه خیلی خیلی شیرین هستش ها در این مورد شکی ندارم اما وقتی ب مسئولیت هاش و مریضی هاش و اینکه تا آخر عمر نگرانش باشم پشیمون میشم و حوصله اون لذت هاشو هم بد ندارم وقتی ب سختی هاشم فکر میکنم  البته این نظر منه ،،،با اینکه دوساله متاهل هستم هنوز ب بچه دار شدن فکر نمیکنم تا چهار پنج سال آینده اونم ب خواست همسرم 

💚🌱

آتیش میسوزونه منو به جنون میرسونه بعد میگه مامان گهلی؟ (قهری) بیا بخل خنم (بغل کنم)نازی مامانش نازی. همه رو میشوره میبره 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح تا شب دق میده منو به جنون میرسونه منو ولی امان از اینکه بلند بلند بخنده… تمااام تنم از لذت مور مور میشه اصلا چی ریختن تو صدای خنده‌اش نمیدونم واسم حکم تسکین درد داره… 

دور از جونش و همه‌ی بچه ها مریض که میشه ساکت میشه و بی حال خونمون رو غم میگیره دلم میگیره تو خونه‌ای که صداش کم میپیچه همش خداروشکر میکنم ولی خب پیش هم میاد صبرم یکم لبریز بشه که طبیعیه 😄❤️❤️❤️

بچه خیلی خیلی شیرین هستش ها در این مورد شکی ندارم اما وقتی ب مسئولیت هاش و مریضی هاش و اینکه تا آخر ...

خب این چیزایی که میگی درسته ولی شیرینی و از همه مهمتر عشقی که به با وجودش بهت هدیه میده، عشقی که نمونه ش هیچ جای زندگیت وجود نداره به همه این سختی هایی که گفتی و سختی هایی هم که تا مادر نشی نمیدونی، می ارزه😊

آتیش میسوزونه منو به جنون میرسونه بعد میگه مامان گهلی؟ (قهری) بیا بخل خنم (بغل کنم)نازی مامانش نازی. ...

عزیییزممم😄😄 وااای فقط تصور اینکه پسر منم حرف بزنه و شیرین زبونی کنه قند تو دلم آب میشه....این روزا حرف م  و ب رو که فقط میگه کلی قربونش میرم همش میخوام صدای حرف زدنشو تصور کنم 🫠

خب این چیزایی که میگی درسته ولی شیرینی و از همه مهمتر عشقی که به با وجودش بهت هدیه میده، عشقی که نمو ...

چ بدونم والا قطعا حرفای شما درسته ،، اما من مسافرت های دونفره و تفریحی دونفره رو خیلی دوستدارم و حوصله ندارم تو مسافرت دستمال مرطوب ب دست پی پی بچه رو تمیز کنم فلاکس ب دست برم اینور و اونور 😂

💚🌱

از صبح تا شب دق میده منو به جنون میرسونه منو ولی امان از اینکه بلند بلند بخنده… تمااام تنم از لذت مو ...

آااخ آره واقعا بلاچه ها وقتی میخندن تمام عصبانیت اون لحظه کلافگی خستگی هرچی که رو مخته یهو ازبین میره....تمام دنیاتو حاضری بدی که بچه ت سالم باشه و بخنده و بازی کنه تو هم نگاش کنی و بغلش کنی و با خندش دنیات بهشت میشه برات.پسر منم وقتی میخنده دوتا دندونای پایینش که تازه دراومده میزنه بیرون، براش میمیرم🤩🥰

چ بدونم والا قطعا حرفای شما درسته ،، اما من مسافرت های دونفره و تفریحی دونفره رو خیلی دوستدارم و حوص ...

حالا پس انشالله دوران بدون بچه رو با لذت سپری کن و حالشو ببر، بعدشم که نی نی بیاد حتی از اون دستمال مرطوب بدست بودن و شیر درست کردن هم وقتی میبینی داری بهش کمک میکنی تا در راحتی باشه بچه ت لذت میبری

عزیییزممم😄😄 وااای فقط تصور اینکه پسر منم حرف بزنه و شیرین زبونی کنه قند تو دلم آب میشه....این روزا ...

ای جونم خدا بهتون ببخشه

خیلی لذت داره. کلا همه کاراشون قشنگه.

یه چیز دیگه که برای خودم حس خوبیه اینه که میره بازی میکنه با بقیه بعد هرکی میگه الان میگیرمت وایسا بگیرمت، بدو بدو میاد با خنده پیروزمندانه خودشو میندازه تو بغلم چون فکر میکنه تو بغل من کسی نمیتونه اینو بگیره و جاش کاملا امنه. منم به بقیه گفتم وقتی رسید به من دیگه نگیریدش که پیش مامانش جاش امن بمونه.

دلم میخواد تو زندگی هم از مشکلاتش فرار کنه بیاد پیش من🥰

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چ بدونم والا قطعا حرفای شما درسته ،، اما من مسافرت های دونفره و تفریحی دونفره رو خیلی دوستدارم و حوص ...

این طرز فکر خوبه ها. حتما از فضای دونفره تون کاااااملا استفاده کنین یعنی دوتایی کیف کنین بعد اگر روزی به این نتیجه رسیدید که حالا وقتشه که ۳تایی بشید اقدام کنین. ما سال پنجم به این نتیجه رسیدیم.

این طرز فکر خوبه ها. حتما از فضای دونفره تون کاااااملا استفاده کنین یعنی دوتایی کیف کنین بعد اگر روز ...

اره دقیقا منم نظرم اینه واقعا در حال حاضر اصلا تو خودم نمی‌بینم ک واقعا مادر خوبی بشم جدی میگم 🥲 این  واقعا خودخواهی هستش ی طفل معصوم رو بیارم تو زندگیم و بی حوصلگی های منو تحمل کنه ،، و فعلا من اصلا تا حالا برای خودم کاری راه ننداختم می‌خوام کافه ای ک دارم راه میندازم یکم پیشرفت کنه و  یکی دوتا مسافرت خارجی برم بعد بچه دار بشیم‌،، امیدوارم کنار همسرتون و بچه عزیزتون شاد و خوشبخت باشید همیشه گلم 💚🌱

💚🌱

اره دقیقا منم نظرم اینه واقعا در حال حاضر اصلا تو خودم نمی‌بینم ک واقعا مادر خوبی بشم جدی میگم 🥲 ای ...

ممنونم

ان شالله همه اون چیزایی که میخوای برات پیش بیاد

منم همیشه میگفتم دلم نمیخواد روزی بهش بگم وسط این همه شلوغی بچه میخواستم چیکار