2777
2789

سوال‌پرسیدم؟‌دوستم‌میگه‌بااینکه‌گرونترین‌خوابگاه‌شهر

رو‌گرفتم‌ولی‌خیلی‌اذییتم‌و‌مصل‌خونه‌نیست😐😐😐

یک_عدد_امیر_‌206

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی استادم گفته بود تو خوابگاه جن بود دیگه تا عمر دارم خوابگاه نمی‌گیرم😐

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

صد درصد هیچ جا خونه نمیشه 

حداقل تو خونه مادر نازتو می‌کشه اما خوابگاه خودتی و خودت 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خب معلومه ک مثل خونه نمیشهاز چه نظر شکنجه گاهه؟

دوستم‌پسره

میگفت‌خیلی‌محدودیم‌

میگن‌نباید‌زیاد‌بیرون‌باشی‌و‌زمان‌ازادیمون‌کمه‌

تو‌اتاقشونم۸نفرن‌میگه‌سروصدا‌اذییتم‌میکنه

یک_عدد_امیر_‌206

از وقتی استادم گفته بود تو خوابگاه جن بود دیگه تا عمر دارم خوابگاه نمی‌گیرم😐

😂😂اینجا تو خوابگاه ما هم میگفتن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

😂😂اینجا تو خوابگاه ما هم میگفتن

تو گفتی دیگه مطمئن شدم عمرا اسم خوابگاه رو بیارم😂

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

دوستم‌پسرهمیگفت‌خیلی‌محدودیم‌میگن‌نباید‌زیاد‌بیرون‌باشی‌و‌زمان‌ازادیمون‌کمه‌تو‌اتاقشونم۸نفرن‌میگه‌سر ...

خب زندگی خوابگاهی همینه

هتل پنج ستاره نیست ک

محدودیت داره، اما اگر با آدمای خوبی هم اتاق باشی خیلی قشنگ میگذره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دوستم‌عین‌جنه😐😐😐

🤣🤣🤣

تو گفتی دیگه مطمئن شدم عمرا اسم خوابگاه رو بیارم😂

ولی برای کسی اتفاقی نیفتاده