2777
2789
اینا همش حرفه متاسفانه❤️‍🩹🫠۳ ساله دارم اینطوری زندگی میکنم درست نشده بعد از اینم نمیشه

ببین من خودم تو زندگیم خیلی روزای بدی رو داشتم و دارم

ولی میدونی شایدم امیدم نداشته باشم ولی مطمعنم بالاخره تموم میشه چون هرچیزی یک پایانی داره 

و اصلی ترین چیز انرژی هست ک به زندگیت میگی نگو درس نمیشه بگو درس میسه شایدم خسته شدی از امیدوار بودن ولی به زمانبندی خدا ایمان داشه باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نگو دخترمن نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی این و خوب میدونم زمان همه چیو درست میکنه فقط باید صب ...

خیلی صبر کردم هیچی نشد بدتر شدا ولی بهتر نه..💔

کاربر جدید نیستم..

خیلی صبر کردم هیچی نشد بدتر شدا ولی بهتر نه..💔

تا شب نشه روز معنایی نداره

من نمیتونم بهت تضمین بدم که همه چی قراره گل و بلبل بشه نه ولی میتونم بهت تضمین بدم تنها کسی که میتونه حالت و خوب کنه فقط خودتی وقتی همه تاپیکات غمگینن طبعا حسش به خودتم منتقل میشه دیگه 

یکم سعی کن به خودت شادی و بیخیالی هدیه بدی اینجوری تحمل کردنش راحت تر میشه باور کن 

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

ببین من خودم تو زندگیم خیلی روزای بدی رو داشتم و دارمولی میدونی شایدم امیدم نداشته باشم ولی مطمعنم ب ...

ببین من خیلی سختی کشیدم توی سن کم 

اصلا کشش ندارم دیگه 

همین الان و توی همین حال بازم میگم خدایا شکرت 

ولی بعضی روزا فکر نبودن و خودکشی میزنه ب سرم بعضی روزا صبرم قشنگگ لبریز میشه 

ممنونم عزیزم..:)کاش واقعا اینجوری باشه💔

میشه نمونه بارزش خودمم

اینقدر که هی سعی کردم صبر کردم نمیگم همش حالم خوبه ها اصلا ولی خب حداقل چند ثانیه از همه چی دور میشم من از اون مدلام که همه رو میخندونم کنار همه هستم به همه شادی میدم چون خودم این چیزا رو نداشتم سعی میکنم به بقیه این احساسات و بدم در کنارش خودمم بزرگتر شدم شخصیتم رشد کرد هنوزم گریه میکنم حس بد دارم غمگینم ولی نسبت بهش بی تفاوت تر شدم فقط دارم سعی میکنم اگه الانم حالم خوب نیست آینده ای برای خودم بسازم که حالم خوب تر بشه

میشه نمونه بارزش خودمماینقدر که هی سعی کردم صبر کردم نمیگم همش حالم خوبه ها اصلا ولی خب حداقل چند ثا ...

عزیزم امیدوارم حالت کاملا خوب شه و به چیزایی که میخای برسی🥲🫂

خیلی سعیمو کردم ولی نذاشتن که خوب شم نمیدونم بازم میتونم یا نه...امیدوارم که بشه:)

کاربر جدید نیستم..

عزیزم امیدوارم حالت کاملا خوب شه و به چیزایی که میخای برسی🥲🫂خیلی سعیمو کردم ولی نذاشتن که خوب شم ن ...

نذاشتن نداره جمع کن خودتو 

تا وقتی اجازه بدی از روت رد بشن معلومه که هیچی ازت نمیمونه ازفردا شروع کن تاپیک خوب زدن آهنگ شاد گوش کردن لباسای روشن پوشیدن برو دنبال چیزایی که حالت و خوب میکنه بعدم اونقدر رو عزت نفست کار کن که اگه با تریلی ام از روت رد شدن ذره ای آسیب نبینی باشه؟