2777
2789
عنوان

کسایی که با کلی تلاش تپل شدن بیان

126 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

منننننن دیگ دارم پیر میشم و تپل نشدم چیکار کنم؟

انواع و اقسام قرص،پودر،رژیم غذایی همه چی رو امتحان کردم درسته تپل شدم بعد قطع دارو برگشتم به وزن قبلی الان که هیچی مصرف نمیکنم روز به روز بدتر بی ریخت میشم وقتیم استفاده میکنم صورتم جوش میزنه

چیکاااار کنم دوستان راهنمایی کنین لطفاااااا

۲۳سالمه با قد ۱۷۰فقط ۵۰کیلوام در صورتی که تپل بودن خیلی بهم میاد

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برات نیاره شرایط من

من سالها دنبال چاق شدن بودم دوتا سزارین کردم بعدش یکم وزن گرفتم.

به خاطر مشکلات و غمی که برام پیش اومد قرص اعصاب خوردم چاق شد 

از وزن مجردی که۴۸بود بعد زایمان هم شدم ۵۴ رسید به ۶۴

الان دنبال رژیم شکمم فقط آب بشه

غذا زیاد بخور بعد غذا ۶ ۷ تا خرما بخور صبحا یه روز در میون تخم مرغ با گردو و خرما 

واسه صورتت حموم زیاد برو حداقل یه روز در میون صورتت رو با پن بشور وقتی ارایشتو میخوای پاک کنی دو بار بشور بعد تونر بزن تو حموم با یه پارچی نازک نخی اروم صورتتو ماساژ بده البته نه روی جوش رو.روبالشیتو هر روز عوض کن .موقع تواب موهاتو جما کن دو سه ما صبحا خاکشی بخور و یتامین سی زیاد بخور.یادت باشه جوص صورت فقط و فقط از الودگی روی پوسته

خدا برات نیاره شرایط منمن سالها دنبال چاق شدن بودم دوتا سزارین کردم بعدش یکم وزن گرفتم.به خاطر مشکلا ...

بهم گفتن ازدواج کنی چاق میشی نشدم 😐

من همه کار کردم الانم جدا شدم هر کی یه چی میگه به کنار

همسر سابقم روز به روز قشنگ تر میشه با کاشت مو و هر کوفت و زهرماری، به منم میگن به خودت برس ولی تپل نمیشممممممم

قرص گین آپ خواستم بخرم ولی میدونم بعدا برمیگرده و جوش میده برام منصرف شدم

غذا زیاد بخور بعد غذا ۶ ۷ تا خرما بخور صبحا یه روز در میون تخم مرغ با گردو و خرما واسه صورتت حموم زی ...

اشتهام زیاد نیس

صورتمم زیر نظر پزشکم تونر و....مخصوص دارم و نورم اسکین مصرف میکنم ولی بازم جوش زدم

من ۴۵ کیلوعممم😂😭البته ازت کوتاه‌ترم ۱۶۸من حتی دارو و مکملم امتحان کردم هیچ اثری نداشت

شاید ادامه ندادی من مرتب میخوردم تو یه ماه آثرشو نشون میداد

ناراضی نیستی از لاغری؟

بهم گفتن ازدواج کنی چاق میشی نشدم 😐من همه کار کردم الانم جدا شدم هر کی یه چی میگه به کنارهمسر سابقم ...

اصلا دارو نخور گیاهی و عطاری و..

یکی از فامیل به خاطر همین داروها یه کیست تو کبدش دراومده

اصلا دارو نخور گیاهی و عطاری و..یکی از فامیل به خاطر همین داروها یه کیست تو کبدش دراومده

پس چیکار کنم؟

رفتم دکتر تغذیه هرماه هزینه ویزیت و قرص و دارو و رژیم غذایی بازم تکون نخوردم🤦‍♀️

اشتهام زیاد نیسصورتمم زیر نظر پزشکم تونر و....مخصوص دارم و نورم اسکین مصرف میکنم ولی بازم جوش زدم

مررررررتب حمام کن موهاتم حتما بشور به مرور خوب میشی باید صبور باشی.منم اشتهام خییییلی کم بود ولی یه مدت مجبوری بخوری خود به خود از اون به بعد اشتهات باز میشه

مررررررتب حمام کن موهاتم حتما بشور به مرور خوب میشی باید صبور باشی.منم اشتهام خییییلی کم بود ولی یه ...

کاش یکم تپل شم۶۰بشم کافیه😂🤦‍♀️

من آب زیاد خوردم ۲۰ کیلو اضاف شدم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷