baharzolio مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 176 عنوان توروخدا ی راه حل بگین 74 بازدید | 6 پست من دلم عشق میخاد ی انگیزه برای ادامه دادن زندگیدلم میخاد یکی باشه که از بودنش ذوق کنمیکیو دوست دارم ولی دیگه نمیدونم چجوری باید مخشو بزنم خستهه شدممممممممم 1403/10/29 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 9359 الهی میفهممت اگه از نزدیک و حضوری میتونی ببینیش سعی کن توجهشو به خودت جلب کنی انشاالله که مورد مناسبی برات باشه
baharzolio مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 176 الهی میفهممت اگه از نزدیک و حضوری میتونی ببینیش سعی کن توجهشو به خودت جلب کنی انشاالله که مورد مناسب ... چندبار تو جشن دیدمش متاسفانه دیگه نمیبینمشولی فالوش کردم هرچی استوری میزارم ریپلای نمیکنهخودشم اصلااا استوری نمیزاره که خودم حداقل ی حرکتی بزنم
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 9359 چندبار تو جشن دیدمش متاسفانه دیگه نمیبینمشولی فالوش کردم هرچی استوری میزارم ریپلای نمیکنهخودشم اصلاا ... سختهاگه کسی هست که با هردوتون آشناست شاید ازش بخوای بتونه به هم دیگه معرفیتون کنهیا خودت با یه بهونه ای بری دایرکتش سر صحبت و باز کنیآخرین راهم اینه که مستقیم ازش بخوای باهات قرار بذاره
baharzolio مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 176 سختهاگه کسی هست که با هردوتون آشناست شاید ازش بخوای بتونه به هم دیگه معرفیتون کنهیا خودت با یه بهونه ... فامیله نمیشه اعتماد کنم به کسی بگم که بهش بگهمستقیم هم خجالت میکشم اگه بگه نه