2777
2789

میگن زن عموم سر زا میمیره و کسی نبوده بچه رو نگهداره 

پدرم و مادرم اون بچه ای که یعنی من باشم وقبول میکنن 

امشب خواهر عفریتم زنگ زد بهم گف یعنی نمیدونید چه حالیم...

کسی همچین تجربه ای داشته

تازه بعد ۲۶ سال فهمیدم چرا بین من و خواهر برادرام انقدر فرق میذاشتن تازه فهمیدم این همه ظلمی ک سرم آوردن بخاطر چی بوده....

هی خدا لعنتتون کنه که آینده و زندگیمو جوونیم و همه رو حروم کردین 🥲😔

احتمالا دروغ گفته ناراحت شی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه دروغ گفته باشی. در تو شناسنامه اسم پدرتون چیه آیا با کسی که فکر می کردید پدرتون یکیه؟ 

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

🥺 مث فیلما ینی واقعا تو زندگی واقعی  پیش میاد؟! 

ینی شما ۲۶با عمو و زن عموتون زندگی کردین و فک میکردی پدر مادرتن؟! 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

حروم؟؟؟؟؟؟؟؟

لطف کردن از یه شرایط خیلی بد نجاتت دادن تو خانواده خودشون بهت جا دادن بهت غذا دادن اب دادن بزرگت کردن محبت کردن 26 سال اینو مث راز تو خودشون نگه داشتن 

حروم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حق داری ناراحت باشی ولی شرایط ایجاب کرده عزیزم ، فرق گذاشتن تا حدی تو خونواده ها هست معمولا فرقی نداره والا بچشون باشی یا نه به ذات بر میگرده 

خیلی ناراحت شدم که الان باید میفهمیدی ، پدر واقعیت چی؟