2777
2789

دیروز رفتم دکنر سونو کرد گفت سن جنین باتاریخ اولین روز اخرین پری مطابقت نداره

احتمال توقف رشد وجود داره ۱۰روز دیگه بیا اگه رد نکرده بود پایان باراداری رو اعلام کنییم

کسی اینطور بوده که مشکلش بعدا حل بشه دارم دیونه میشم باد ده روز صبر کنم یا برم دکتر دیگه

احتمال اینکه تاریخ اولین روز رو اشتباه گفته باشم هست چون اصلا ناامید شده بودم باردار شم

ولی اخه چند رور

به من گفت طبق تاریخ خودت ژزایمان ۱۷ مرداده ولی طبق سونو ۱شهریور نمیشه که دو هفته تاریخشو اشتباه گفته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من حتما برو دکتر ببین اون چی میگه . راستش من پریودهام خیلی منظم بود و با این حال سن جنینم با پریودم هماهنگ نبود یعنی با تاریخ من ۲۲ بهمن تاریخ زایمان زده بود ولی بعد سونو با سن جنین گفت ۱۰ بهمن . ممکنه اشتباه شده باشه عزیزم به خدا بسپار و دکتر برو

تا دو ماه پیش پری هام مرتب و سر وقت بود ولی بعد دیر و زود شدن به دکترم گفتم 

همش به خودم میگم دو هفته فاصله ای که دکتر گفت حتما یه علتی داره و مشکلی هست که اینهمه فاصله است

ساک بارداری تشکیل شده بود خارج رحمی هم نبود داخل ساک هم دکتر گفت نقطه سفیدی دیده میشه احتمالا جنین باشه