2777
2789

این تایپک برای افرادی که به دلیل شناسایی شدن  نتونستن تایپک مورد نظرشون را بزنن اگر سوالی دارید بپرسید هر کسی تونست کمکتون کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن پریود بشم، یه عالمه گرمیجات خوردم,سنگین بلند کردم ،نه درد دارم نه هیچی فقط پریودم عقب افتاده و نگرانم کرده،البته مسافرم و یه شهر دیگم 

ممکنه بخاطر آب و هوای این شهر باشه؟

ناراحتم

حالم بده

حس میکنم هیچکس دوستم نداره

دلیلی برای ادامه دیدن نمیبینم

همیشه من بودم به بقیه امید میدادم من بودم حال بقیه رو خوب میکردم

اما امشب..

دور و اطرافم رو نگاه میکنم میبینم هیچکس نیست! انگار منو سنگ میدیدن انگار من آدمیم که همیشه حالش خوبه در صورتی که من حالم همیشه بدتر اونا بوده فقط پشت خندم قایمش کردم:)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ناراحتمحالم بدهحس میکنم هیچکس دوستم ندارهدلیلی برای ادامه دیدن نمیبینمهمیشه من بودم به بقیه امید مید ...

متاسفانه ماها که جدی بنظرم میایم و منطقی ،حس میکنن احساس نداریم 

آشناست ،یعنی در طول روز یا در هفته میبینیش

نه هم رشتمه،،،تو یه شهر نیستیم دیر به دیر میبینمش...کلا بحثمونم درسی کاریه، پسره خیلی سفته هم پا نمیده لامصب هرچی نخ میدم بهش

یکی چادر چاخچون کنه بره برام خاستگاری🥹😩

ناراحتمحالم بدهحس میکنم هیچکس دوستم ندارهدلیلی برای ادامه دیدن نمیبینمهمیشه من بودم به بقیه امید مید ...

عزیزدلمممممممم ولش کن بقیه نیسان خدت واسه خدت همه باش بشین از هر چی دلت گرفته رو برگه بنویس  مث ی آدم از بیرون بشین با خدت حرف برننن با اون ورژن ۴ سالت با خدت مث کسی ک دوسش داری رفتار کن

ولیییی اگر دلت بخاد میتوینم باهم حرف بزنیم🧡