من یازدهمیم تجربی،بعد دهم سخت گیر و درسخون،امسال شل و بیحال،جدا از خودم که انرژیم کلا امسال کم شده نمیدونم چرا،حسه درس خوندنم ندارم رفیقام امسال سختکوش شدن من برعکس
کلی عقبم اما خب الان ترم جدیده شانس دارم جلوتر بخونم عمیق تر یاد بگیرم که بخونم تو زمان مناسب ترم اول رو مناسببب بخونم
اماا نمیدونم چرا دل نمیدمم برم بخونم انگار مثلا میترسم؟ اخه مگه اوم از درس خوندن میترسه؟🧎♀😐🫴
اصلا یجوریم میشه انگار منو با یچیز ترسنااک مواجه کرده باشی قفسه سینم سنگین میشه اینقدر مزخرفه که حتی نمیتونم با یکی در میون بزارم فکر میکنن دارم اغراق میکنم
چیکار کنم دوست دارم دوباره مثله قبل قوی بخونم اینم بگم خنگ نیستم زود میگیرم،فکر نکنین از خود راضیم خودمم اول قبول نداشتم خودمو اینقدر اینور اونور این قضیه ثابت شده بهم و خودم فهمیدمش اصن اعتماد کردم به زود گرفتنم اولش مفید بود باعث شده بود اعتماد به نفسم بره بالا،اما الان نتیجه عکس داده اون عواقب بیخیالیم و اعتماد و تکیه بهش باعث شده با حجم انبوهی از خوب و عمیق نخونده مواجه بشم و استرس بگیرم و کند بخونم مثلا تو ۴ ساعت فقط ۲ ساعت استفاده میکنم اون دوساعت حجمی که میخونم حجمیه که ممکنه یه دانش اموز تو ۴ ساعت تازه تموم کنه واسهههه همینن بههه این فکر میکنم کهههه اگههه کمتر انسانهههه گشادییی بودههههم خوب میشهههتد و چقدررر ویشرفهههتت میکردم خاکتوسر بدبخت گاوم دوباره بیام اینجا چرت بنویسم بعوشم هیچ گوهی نخورم خدافظ یجوریم کاملو جامع مینویسم انگار یکی نظر بده مثله ادم عمل میکنم نه بابا اینقدر کله خرابم دو روز دیگه همون گیهو میخورم ایش وای