2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک بارداری عزیزممنم فردا میخوام ازمایش بدم و کلی استرس دارم

میخای مثبت شه؟

اخ خدا منم نینی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزم کاملا درکت میکنم خییلی سخته منتظر بودن،حتما ذکر میگم به نیت شما...انشاالله که خبرای خوش بهت برسه.... شما هم برای من دعا کن زودتر این انتظار هر ماهه تموم بشه😢

میخای مثبت شه؟اخ خدا منم نینی

بیبی چکم مثبت شده🥲 من انتظارشو نداشتم واقعا

چون تنبلی تخمدان دارم فکر میکردم حالا حالاها باید تو اقدام باشم

برا همین با خودم‌گفتم بزار ی بار اقدام کنم ببینم چی میشه

دکتر با اینکه تنبلیم خفیف بود ولی هی میگفت سعی کن زودتر حامله شی!

ترسیدم گفتم بزار اقدام کنم حالا امشب بیبی چکم مثبت شده

من خوشحال نیستم چون فکرشم نمیکردم با ی بار اقدام حامله شم😔 ی عالمه درس دارم و دارم برا ازمون استخدامی درس میخونم

بعد از ی بار اقدام پشیمون شدم و ب شوهرم گفتم دیگه بذاریم برا بعد ازمون ولی با نتیجه تست شوکه شدم🥲 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
آخه اين ذكره ربطي به دعا نداره خودت دست راستتو بذار روي سينت و ٧٠ مرتبه بگو يا فتاح

😂😂😂😂 باشه شما دعا کن برام 

یدونه یا فتاح که موقع خوندن متنه درحقم گفتی 😁😅 برام کافیه 

.

بیبی چکم مثبت شده🥲 من انتظارشو نداشتم واقعاچون تنبلی تخمدان دارم فکر میکردم حالا حالاها باید تو اقد ...

توروخداااااا ناشککککری نکن 

من جایی از دنیا قراردارم ک برام هیچی مهم نیست

فقط ی نینی سالم سلامت میخوام  و ی عمر شاد بزرگش کنم بسمه

ناشکر نباش

توروخدا منم دعاکن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بیبی چکم مثبت شده🥲 من انتظارشو نداشتم واقعاچون تنبلی تخمدان دارم فکر میکردم حالا حالاها باید تو اقد ...

برا تنبلیت دارویی میخوردی