2777
2789
عنوان

جشن عروسی

184 بازدید | 18 پست

سلام به همگی 

من عروسیم دو هفته دیگه هست ، با خانواده خاله ام از قبل اختلاف داشتیم و قهر هستیم ، من دلم نمیخواد عروسیم دعوتشون کنم ، اما مامانم میگه زشته و باید دعوت کنیم 

من حس میکنم آدم خودشو کوچیک میکنه با این کار ، تو شرایط مشابه بودین که از نزدیکان و درجه ۱ تو عروسیتون نباشن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موقع عروسیم بین پدرم و عمه م اختلافی پیش اومده ما دعوت کردیم ولی نیومدن ولی بعدش زبونمون دراز بو ...

مامان منم همینو میگه 

من حس میکنم با این کار خودمونو کوچیک میکنیم 

چون قشنگ احساس کردم یه عده از فامیلمونو پر کردن علیه ما ، وقتی دعوتشون کردیم گفتن نه نمیایم 

به نظر منم دعوت کن ! اگه دلشون نخواست نمیان ! اگه نیان بعدا شما میتونید بگین ما از درصلح وارد شدیم دعوتتون کردیم با وجود اختلاف بینمون ولی شما نیومدید ! دیگه  مقصر دعوا و کش دادن قضیه اونا میشن نه شما ! ولی اگه دعوت نکنی میره این ور اون ور میشینه میگه خواهرم کنیه ایه عرررروسی دخترش منو دعوت نکرد🤧

از این اختلاف و دعوا به نفع خودش و برای مظلوم نشون دادن خودش استفاده میکنه!😂

به نظرم دعوت کنین 

به نظر منم دعوت کن ! اگه دلشون نخواست نمیان ! اگه نیان بعدا شما میتونید بگین ما از درصلح وارد شدیم د ...

قبول دارم حرفتونو 

فقط یه حس بد دارم اینکه شخصیت ما خورد و کوچیک نشه 

چون اونا به ما بی احترامی کردن 

منم با دایی و مامانبزرگم مشکل داشتم،خیلی پشت یر خودم و شوهرم حرف زده بودن با اینکه اصلا ندیده بودنش. ...

از اینکه تو عروسیت نبودن احساس بدی نداشتی ؟

بقیه فامیل ازتون پرس و جو نمیکردن ؟

از اینکه تو عروسیت نبودن احساس بدی نداشتی ؟بقیه فامیل ازتون پرس و جو نمیکردن ؟

ببخشیدا معذرت میخوام ولی تخ...مم نبود😂😂😂

بقیه هم پرسیدن کجان گفتم دنده های مامان بزرگم شکسته نیومد

ببخشیدا معذرت میخوام ولی تخ...مم نبود😂😂😂بقیه هم پرسیدن کجان گفتم دنده های مامان بزرگم شکسته نیومد

آره ، آدم دوست داره که تو عروسیش کسایی باشن که دوسش دارن و باعث میشن اون روز حالش خوب باشه 

آره ، آدم دوست داره که تو عروسیش کسایی باشن که دوسش دارن و باعث میشن اون روز حالش خوب باشه

اصلا اون لحظه به این چیزا فکر نمیکنی ، ذوق واثعی اون لحظه ایه که منتظری شوهرتو ببینی و کنارش بشینی ، دیگه به کسی اصلا فکر نمیکنی