2777
2789

سلام دوستان من وشوهرم سنتی ازدواج کردیم فک کنم عشقی هم بینمون نبود بعدا هم بوجود نیومد بنظرم 

ولی رابطه جنسیمون خوب بود بااینکه من عاشقش نبودم ولی تحمل دوریشم نداشتم وابستش بودم همیشه ازاین وابستگیم ناراحت میشدم وقتایی بغلم نمیکرد غصه میخوردم همیشه میگفتم چطورممکنه بعضی زن ومردا جدامیخوابن یارابطه ندارن مگه میشه الان دارم تجربش میکنم مدتیه اصلا دوس ندارم بغلم کنه شبا پامیشم جامو عوض میکنم تورابطه هم خیلی سرد شدم قبلا احساس آرامش میکردم تو بغلش الان دوس دارم فقط آزاد باشم 

شوهرمم خیلی آدم مرموزیه من هیچوقت عشق رو تو صورتش ندیدم هیچوقت حس نکردم واقعا دوسم داره منم دوسش نداشتم ولی باهم خوب بودیم مثلا وقتایی توخیابون پیاوه روی میکردیم دستشو میگرفتم ول میکرد میگف آبروم‌میره حتی همون اوایل ازدواج وقتایی مثلا توپارکیم میرم نزدیکش یه قدم یه قدم دورتر میشه وقتایی میریم مغازه پیشش غرمیزنه چرااومدین هی میخواد ماروبپیچونه ردمون کنه برگردیم خونه حس اضافی بودن بهم‌دست میده اگه خانوادش کم محلی بهم کنن اذیتم کنن اصلا حمایت نمیکنه انگار وجود ندارم الانم خودم رفتم توبغلش تا‌ این حس وحالم ازبین بره یهوباز این رفتارا یادم افتاده پاشدم جامو جداکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسردشدی

چندوقت پیش یه شال وکلاه خریدم باذوق پوشیدم اومدم پیشس جای اینکه ذوق کنخ گفت این چیه خریدی تواین نه سال همیشه همین بوده تاحالانشدیه لباس بپوشم ذوقش ببینم بجز مواقع رابطه

دقیقا شرایط تو عین شرایط منه. وقتی اینا رو تعریف میکردی-حس میکردم خودمم. حتی رفته رفته بدتر هم میشه. چندساله ازدواج کردین؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
دیگه رابطه یک طرفه همین میشه دیگه اون باید نگران باشه حالا

اتفاقا الان خیلی سعی میکنه من دیگه نمیتونم ازیورم دلم براش میسوزه چون مرد کاری هست تمام تلاششومیکنه

فقط سرده 

عزیزم خیلیا عشق رو تجربه نمیکنیم و رفتارای ناراحت کننده می‌بینیم باید کنار بیاییم حالا بعضیا میگن سیاست ولی من یکی بلد نیستم شوهرمم مدلش با شما فرق داره بسیار وابسته و بغلیه حتی میریم خونه کسی باید بغلم کنه ولی دو قطبی در طول روز کلی فحشم میده و توهین میکنه فقط برا رابطه و شبا کلا واسه خواب اوکیه و من بارها شکستم و سوختم از هزار تا توهینش