2777
2789
عنوان

دعوای 15 ساله من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 76 پست
میگه فکر میکنم با یه نفر بودی اون شب

بگو اگه فکر میکردی بودم، غلط کردی اومدی گرفتیم.

شوهرت باید گیر من میوفتاد. یکاریش میکردم ازت بابت اینکه اونشب شارژ نداشتی عذر خواهی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه فکر میکنم با یه نفر بودی اون شب

بگو اگر واقعا با کسی بودم باید ثابت کنی ،توی دادگاه هم تا ثابت نکنند محکوم نمی کنند

بعد هم این آقا در مورد همه زندگی اش با شما شفاف بوده؟

نکته مبهمی ،چیزی تو این چند ساله نبوده ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بگو اگر واقعا با کسی بودم باید ثابت کنی ،توی دادگاه هم تا ثابت نکنند محکوم نمی کنندبعد هم این آقا در ...

چرا نکاتی داشته که منم به روش میارم و یکی اون میگه یکی من دعوا میشه اما راه حل اساسی که تمام بشه قصیه نمیدونم چیه از طرفی بدم میاد وقتی کاری نکردم نو ذهنش فکر کنه من کاری کردم اون جوانمردی کرده بخشیده همش میگه بگو حلالم کن ببخشم من کاری ندارم دیگه ولی چون من خداوکیلی کاری نکردم نمیگم میگم نبخش ولی زیر منتت نمیرم 

چرا نکاتی داشته که منم به روش میارم و یکی اون میگه یکی من دعوا میشه اما راه حل اساسی که تمام بشه قصی ...

اون موقع ازدواج نکرده بودید؟عقد نبودید؟

اگه نبودید که کلا به اون ربط نداره که بخواد حلال کنه 

بگو تو که اینقدر این موضوع برات مهم بود چرا عروسی گرفتی ،همون موقع در عقد ،بهم میزدی و تمام

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بگو تو که اینقدر این موضوع برات مهم بود چرا عروسی گرفتی ،همون موقع در عقد ،بهم میزدی و تمام

همیشه میگم. فحش میدم داد میزنم نفرین میکنم گریه میکنم چند مدت پیش به حال سکته افتادم هر بار فکر میکنم دیگه قانع شده ولی دوباره یه مدت بعد شروع میکنه 

به نظرم دیگه توام قاطی کن همه کسایی که تو اون جمع باهات بودن رو دعوت کن حتی همون شوهر خاله ت که دعواشون شده بود بگو اونی که بزرگه کل ماجرا رو تعریف کنه واسه همسرت و قسم بخوره بعدشم خونه رو ترک کن چطور تا حالا باهاش زندگی کردی؟

به نظرم دیگه توام قاطی کن همه کسایی که تو اون جمع باهات بودن رو دعوت کن حتی همون شوهر خاله ت که دعوا ...

فکر میکنم باید همین کار رو بکنم چون نظر خیلی از کاربرا همین بود. با زجر و بدبختی این 15 سال زندگی کردم بخاطر بچه هام